Modest Dulić novi predsednik gradskog odbora DSa

Tokom jučerašnjeg dana održani su izbori za predsednika i 25 članova Gradskog odbora Demokratske stranke u Subotici. Mandat novoizabranom predsedniku i članovima Gradskog odbora traje 2 godine.

Slika

Za novog predsednika Gradskog odbora DSa izabran je Modest Dulić koji je tom prilikom istakao:

"Sledeće godine očekujem veću mobilnost i osnaživanje same organizacije pred lokalne izbore koji su nam veoma bitni. To će biti naši prioritetni ciljevi, naravno uz ostvarivanje svih onih obećanja koja smo dali u prethodnom periodu. Želimo da veliki deo problema, koje su građani zacrtali kao krucijalne, rešimo i da na taj način sebe pokažemo kao ozbiljnu i odgovornu organizaciju." – rekao je Modest Dulić.

Dosadašnji predsednik Gradskog odbora DSa u Subotici, Saša Vučinić, ističe da je dobra praksa to što samo članstvo daje ocenu, kao i to što imaju široku mogućnost kandidovanja iz baze od nekoliko hiljada članova.

"Pruža se mogućnost članovima da izaberu nekoga ko do sada nije bio u rukovodstvu, ali je bio aktivan u radu mesnog odbora i dao značajan doprinos stranačkom životu." – istako je Saša Vučinić.

"Za DS su svaki izbori koji se održavaju u ovakvoj atmosferi praznik demokratije. Za nas kao stranku koja je preuzela odgovornost za život građana Subotice u ovom najtežem periodu ostaje obaveza i novom rukovodstvu da pruženo poverenje građana u potpunosti opravda." – rekao je Nenad Ivanišević.

Izabrani članovi su:
Ivanišević Nenad, Aroksalaši Stamenković Marta, Parać Slavko, Seleši Đenđi, Kovačić Daniel, Trklja Dragan, Antelj Darko, Kiselički Ljubica, Radnić Olivera, Karadža Dalibor, Vujić Ivan, Balažević Dejan, Santo Robert, Aranđelović Silvija, Aleksić Nataša, Janjić Nebojša, Mileković Smiljana, Planić Senad, Bubić Damir, Ivošević Stojan, Tumbas Elizabeta, Dulić Vladimir, Krstić Božidar, Ubović Miloš i Skenderović Igor.

Izvor: Demokratska stranka SuboticaKOMENTARI

 1. ewa kazi kaže:

  interesuje me kako se moze postati clan DS?

 2. gazda kaže:

  evo ti pa se uclani xD

  http://www.ds.org.rs/?option=com_pristu … ask=prikaz

 3. Gost kaže:

  Ewa sigurno je zbog programa stranke? :D

 4. . kaže:
  Gost napisao:Ewa sigurno je zbog programa stranke? :D

  :D

 5. Buba kaže:

  pre bih rekao da je to zbog nacina studiranja

OSTAVITE KOMENTAR

7 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: