Montiranje reflektora na novom stadionu u Bačkoj Topoli

Vera Bogojević, koja obavlja nadzor nad građevinskim radovima kaže da je to zahtevan i opasan zadatak. Dodaje da će stadion, izgrađen da primi 4.200 gledalaca, raspolagati najsavremenijim osvetljenjem. Radovi dobro napreduju, prema ranijim planovima i najavama još ove godine bi trebao da bude završen novi stadion bačkotopolskog fudbalskog kluba. Do tada TSC u Senti igra utakmice na domaćem terenu. 

„Za nas je ovo važan dan jer postavljanjem reflektora završavamo konstrukciju ovog velikog objekta. Centralni reflektori su na uglovima, 35 metara su visoki i i svaki pojedinačno ima 32 svetleća tela dobrog kvaliteta marke „Filips”. Ukupno ih ima 220 neposredno na stadionu, ali ih ima i na krajevima krova” kaže Vera Bogojević, građevinski inžinjer. 

Pannon RTVKOMENTARI

 1. Pravdoljub kaže:

  Lep primer uspešnog širenja jedne varošice u grad.

 2. avet kaže:

  Tamo gde je dobar gazda – dobar domaćin, vidi se brzi napredak.

 3. Gligorije kaže:

  Extraa, covece sta madjarska vlada sagradi….extra.
  A nasa???? Pa nasa gradu u Bg i u Ns.

 4. Pepi kaže:

  Kada ce nasi u subotici da renoviraju tribine ??? Pogledajte samo u Krusevcu stadion Napretka ili u Bosni stadion Veleza !!!!!!!!

 5. Pera kaže:

  “Nezavisna” “republika” vojvodina pripojena novoaustrougarskoj.

 6. Croat kaže:

  Bio sam i bogami sam impresioniran, lepo uradjeno ! B. Topola lep gradic !

 7. Gligorije kaže:

  Pera
  Eeeeee a sto te nema u ostalim komentarima neostvarena osobo s svojim kompleksima….

 8. ok kaže:

  pero,vojvodina jedino moze biti vracena a ne pripojena

 9. Pera kaže:

  @ok

  Zavisi od ugla gledanja: pripojena, vraćena, oteta, poklonjena, osvojena, predata… Kako god, ona je kurac od ovce i možete je zvati kako god hoćete ali ništa drugo biti neće osim ruralne salašarsko paorske zaostale vukojebine iz koje od vas beži sve što valja.

  @Gligorije

  Nema svih mojih komentara jer me vaša cionistička “sloboda” cenzuriše. Ne pravi se glup.

  Živela “slobodna” “nezavisna” “autonomaška” vojvodina judeoaustrougarske, jedna od bezbroj “ekselentnosti”, fantastična “izuzetnost”, šarena laža, balon od sapunice, šljašteće veliko ništa.

 10. Zozon kaže:

  @Ok
  Kome vraćena. Otiđi malo na googl pa ćeš videti da je srpsko stanovništvo u Vojvodini uvek bilo većinsko i da procentualno mađarski živalj nikada nije brojao više od 28% (ovo je procenat s kraja 19. i početka 20. veka, a do tada je bio i manji) od ukupnog broja stanovnika ove SRPSKE pokrajine.

 11. Dr. Vojvodjanin kaže:

  Priča se da je to privatni kapital. I to je jedini ispravni način izgradnje grada.Koncesija sa poštenim i razumnim rokom. Svaka čast Topolcanima. Što se očne to se i u navedenom roku i odradi a ne ova kao bratija u Subotici.

 12. Pera kaže:

  @Zozon

  A onda su lažni Srbi tzv. srpski komunisti izdajući Srbe “braneći” ih između ostalog i svojim “vojvođanerstvom” izdali/predali i teritoriju. Danas Srbi u njoj nisu čak ni manjina nego statistička greška. Ne računam Ambrozove Ličane, Krajišnike, Banijce i ostale nesrbe, unijatsku crkvu i kojekakve institucije, udruženja, horove i ine zamajavače.

 13. Gligorije kaže:

  Pera
  To sam hteo da kazes.
  A sto si se iz Istina…odmetnuo u Pera?
  Ne pristaje ti.

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 1 =