Mrkonjić : Subotičani neće ostati bez Y kraka

Subotičani neće ostati bez Y kraka, rekao je za Yu eko nekadašnji ministar saobraćaja i infrastrukture Milutin Mrkonjić.

 

Razlog što nije ispoštovan rok je nedostatak novca, ali on polaže velike nade u novu Vladu, da će završiti započete infrastrukturne projekte. Mrkonjić se izvinio što za njegovog mandata dok je bio ministar, Y krak nije bio završen i dodao da je ušao u program i ove Vlade.

 

– Meni je žao što za vreme Vlade dok sam bio ministar Y krak nije završen. Ovim molim sve Subotičane da mi oproste i mogu da kažem da će biti završen.

Y-krak

Sada kada više nisam ministar mogu da kažem da je ušao u program i ove Vlade Srbije završetak obilaznice, koja je veoma bitna, kako za Suboticu, tako i za puteve Srbije. Radovi nisu završeni zbog nedostatka novca i tehničnih problema. Sa druge strane, 2008. godine bili smo na 129. mestu po kvalitetu infrastrukture, a sada smo na 95-tom.  Sada treba da krenemo da radimo – kaže nekadašnji ministar Milutin Mrkonjić.
Y-krak-29.7-3KOMENTARI

 1. Dejo M..... kaže:

  joj mrkonjicu bezi bre komunjaro u penziju, sta si pa ti uradio za ovu zemlju ? jos ti je tito u glavi a pricas mi o politici

 2. djomla kaže:

  Koliko god bio optimista u životu ne mogu da budem optimista kada je ovaj projekat u pitanju. Bar ne u ovom trenutku.

 3. Korisnik kaže:

  Mrkonjiću, postao si estradni menadžer. Molim te, u ime građana Subotice, da nas više ne lažeš! Ni ti, ni tvoji partijski drugovi, kao ni vaši koalicioni partneri. Stalo vam je do Subotice kao do lanjskog snega. Idi, daleko ti lepa kuća!

 4. freelancer kaže:

  Pitam se, da li je iko od onih kojima je pričao, a i svih koji su ovo pročitali, poverovao u Mrkonjićeve reči?

 5. Patriot kaže:

  Kod Mrke je mrka kapa…

 6. @stormwatch kaže:

  Ala ste mu ga dali po cenzuri. Mora da su pripreme za izbore  pa da se ne vidi sta narod misli.

  Djomla  koji ******?

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: