Muja – urban experience

Nekoliko fenomena čini ovog čoveka jedinstvenim. Decenijama, niko se ne seća od kada, ovaj čovek opstaje na ulici sa svojim biznisom, pečenim kestenjem, kokicama, kuvanim kukuruzom…Ne može se za njega reći da spada u nedodirljive, one koji mogu da rade šta im se prohte ali njemu je uvek polazilo za rukom da u centru centra grada razbaca sve one svoje lavore, butan boce i koješta i tako obesmisli svo to silno lickanje grada, zalivanje cveća i tome slično. Oduvek je izgledao isto, kao da je upravo izašao iz kontejnera ali je i tako štrokav uvek nalazio mušterije kojima je prodavao HRANU iz njegove ruke.

Muja ima više dece koji su odavno u poslu sa brzom hranom, može se reći pioniri tog biznisa još od osamdesetih, ali se on nikad nije poveo za novotarijama i ostao je svoj, možda već četiri decenije.

 

10. mart 2011.    Prljavi Hari kod Buvljaka
Prljavi-HarryKOMENTARI

 1. djomla kaže:

  Muja je jedan od onih osoba, čiji će duh večito ostati medju zidinama ovog grada i to u vidu legende o njemu.

 2. JovaToYou kaže:

  Secam se da smo jos kao dece od njega kupovali hranu za papagaje, tada bi nas vodio u njegovu "gajbu" koja se nalazila kod Zrtava Fasizma, bogami nije bila mala…Hari je u stanu drzao razne djakonije i veci deo toga je licio na smece. Mi smo ga kao deca smatrali pustinjakon koji je na ko zna koji nacin dosao ovde. Zivela ljudska istrajnost!

 3. Hanibal Lektor kaže:

  Nije samo Muja legenda. Legendarna je i njegova odeća. Isto su godište

 4. dane kaže:

  VI STE LUDI KOJI KUPUJETE OD NJEGA, VIDEO SAM GA KAKO ZAVLACI RUKU U PATALONE I CESKA DUPE POSLE TOGA JE JEDNOM TAKSISTI TOM RUKOM PUNIO KESU SA KESTENJEM.   BOLEST!!!!

 5. boki kaže:

  kako sam čuo niko od dece ne kontaktira s njim

 6. Stevan kaže:

  Odlicna prica , hocemo jos !!!

  Stevan

OSTAVITE KOMENTAR

49 + = 57

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: