Muški štrand spreman za prvomajske praznike

Iako poslednjih godina bez funkcije, Muški štrand na Paliću će nakon poslednjih radova prvomajske praznike dočekati otvoren. Loš kvalitet vode poslednjih godina je obesmislio njegovo postojanje ali je on ipak podrvgnut delimičnoj rekonstrukciji.

 

Tokom marta i aprila su zamenjene grede na jednom njegovom delu, dok su noseći drveni stubovi ostali stari.  

 

Podsećanja radi, pokrajinski Sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova je avgusta prošle godine izdvojio 5 miliona dinara za rekonstrukciju Muškog štranda na Paliću.

muski-strand-1

muski-strand-2

muski-strand-3KOMENTARI

 1. T kaže:

  "Podsećanja radi, pokrajinski Sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova je avgusta prošle godine izdvojio 5 miliona dinara za rekonstrukciju Muškog štranda na Paliću."

  A pre par godina je koliko se sećam, bilo obezbeđeno za koji milion veća suma, i manji deo mola je renoviran nego sada. Ni tada, kao ni sada, nisu obezbedili nikakvu zaštitu drveta od vlage,  i rezultat toga je bio potpuni raspad dasaka. Nadam se da grešim, ali čini mi se da ni ovom prilikom nisu impregnirane daske. Iz tog raloga se bojim da naredni prmovajski uranak već neće dočekati u ovakvom stanju….  Ali dobro, za dve godine će ponovo ulagati 5-7 miliona i imaćemo nov mol… Isti slučaj kao sa kineskom robom, radije ljudi daju manju sumu za slabiji kvalitet, nego da jednom ulože i imaju nešto dobro i duže vreme. 
  Uživajmo u lepoti kampanjskih poslova. 🙂
   

 2. balfasz kaže:

  Ipak moram da primetim, da se sada izvrsila zamena "kompletnih delova" mola, ranijih godina su menjali samo dasku koja je bila napuknuta, pa je bas bilo sareno, ovo deluje malo ozbiljnije, ali kao sto rece T pre mene, bez zastite ni ovo nece dugo trajati….

 3. a kaže:

  5 miliona tj 45 000 Eura za zamenu 100 kvadrata dasaka. Neverovatno, danas se za te novce moze napraviti jedna kuca od 100 kvadrata sa parketom, grejanjem… da mi je samo znati kako da dobijem takav posao….

 4. vokille kaže:

  Otišao sam da vidim danas, čini mi se da su stavili lazuru.
  Mada, bilo bi bolje  da su koristili crnu boju, taman bi se uklopilo sa onim stubovima, ali da ne sitničarim, ispalo je dobro. 😀

 5. nekoime kaže:

  na ceg' ovo lici?

  https://www.gradsubotica.co.rs/wp-content/uploads/2014/04/muski-strand-2-600×397.jpg

  kao da su radnici koji su postavljali ovo bili pod zestokim "gasom" …

  al neka, neko skuplja politicke poene 😉

OSTAVITE KOMENTAR