Na dobošu 14 nekretnina u Subotici

Na sajtu „Doboš„, banke oglašavaju prodaju  nekretnina za koje su aktivirale hipoteku. U Subotici, trenutno se nudi 14 nekretnina .

 

Za kupce je bitno da znaju da je cena po kojoj kupe stambeni prostor koji prodaju banke za njih konačna. Od drugih obaveza tu je još porez. Za klijenta banke koji je nekretninu izgubio to nije isto. U većini ugovora s bankama je predviđeno da on vraća kredit, a nekretnina se koristi samo kao sredstvo obezbeđenja. Znači, kada je banka ili on prodaju, i kreditne obaveze se do tog trenutka namire i ugovor se raskida. Ukoliko ostane više novca nego što banka potražuje klijentu, to dobija. U slučaju da se pojavi manjak na strani banke, klijent ili njegovi žiranti nastavljaju da otplaćuju ostatak do namirenja duga. Zato većina bankara preporučuje klijentima koji više ne mogu da servisiraju ove obaveze da se sami potrude oko prodaje jer će tako postići bolju cenu.

 

Kako izgleda ponuda na sajtu? Često se umesto cene stvalja termin „pogodba„. Negde je cena jasno naznačena u evrima, dinara uopšte nema. Ukoliko u trenutku licitacije bude više zainteresovanih, pobednik će se izabrati nadmetanjem.

 

Vidi :  http://dobos.rs/nekretnineKOMENTARI

  1. Anonimni kaže:

    Samo vise podataka

  2. Irena Kalinic kaže:

    Želim da pratim dobos nekretnine za podrucje Subotice

  3. Fejes Eszter kaže:

    želim da pratim dobos nekretnine za područje Subotica

OSTAVITE KOMENTAR