Na Kelebiji otkriveno 38 migranata u kontejneru za robu

U teretnom vozu koji je sinoć stigao iz Srbije, mađarska policija je na železničkoj stanici Kelebija u jednom od kontejnera sa robom otkrila 38 migranata.

Kako prenosi RTS, 36 migranata se izjasnilo da su Avganistanci, dok je dvoje poreklom iz Eritreje.

Niko od migranata nije imao validna dokumenta za boravak u Mađarskoj, navode u mađarskoj policiji.

U skladu sa zakonima Mađarske, policijski službenici sproveli su migrante u prihvatni centar za azilante kod graničnog prelaza Tompa-Kelebija na mađarsko-srpskoj granici.

TanjugKOMENTARI

 1. ludilo kaže:

  Brine me to sto sam u zadnje vreme primetio po gradu opet masovno da dolaze imigranti. Zadnjih godinu dana je bilo zatisje a sada ih opet vidjam u svim delovima grada…opet smo izgleda otvorili sirom nase granice. Fali nam radnika:-(

 2. Rudolf kaže:

  Srbija je potpisala sporazum iz Marakeš za prihvat i integraciju migranata.Nemoj da te ništa čudi

 3. ludilo kaže:

  @ Rudolf

  Jeste potpisala ali to je neobavezujuci sporazum. Potpisala je i Hrvatdaska pa se svim silama trude da oteraju migrante ili da ih ne puste u zemlju za razliku od nas.

 4. Axel kaže:

  Terajte ih iz zemlje ako imate i malo pameti. Svako kome ne smetaju nek ih udomi i hrani.
  Zvuci kao da mi Suboticani nismo tolerantni i slicno ali kakvi da budemo kad svi dodjosi imaju vise prava i pomoci od nas koji smo tu rodjeni.
  Orban zna sta radi i svaka mu cast. Brani svoju drzavu od ovih neradnika. Ako stvarno mislite da ce oni koji ostanu hteti raditi u nasim fabrikama a da ne pricamo kod privatnika mora da tripujete ali jako.

OSTAVITE KOMENTAR