Na otvaranju – spektakl

Otvaranje će biti upriličeno spektakularnim koncertima, odličnim popustima i sjajnom zabavom za celu porodicu, kažu iz Shoppi Retail Parka koji se prostire na površini od 10.000 kvadratnih metara preko puta prve kasarne u Subotici. Ukupna vrednost investicije iznosi oko 10 miliona evra.

Prvi u nizu Shoppi Retail Park biće svečano otvoren u Subotici 17. marta 2016. godine, čime ovaj maloprodajni lanac obeležava početak poslovanja na domaćem tržištu.

Shoppi

Shoppi4

Ovaj lanac biće prepoznatljiv po poznatim imenima internacionalnih i domaćih brendova, kao što su H&M, New Yorker, Sportina, C&A, Tom Tailor, Takko, Diopta, Deichmann, Shoes Star, Office Shoes, Sport Vision, Djak Sport, Studio Modena kao i IDEA supermarket, DM drogerija, Laguna knjizara, a za one najmlađe tu su Menda garderoba za decu i Toyzz igračke. Ono što je glavna karakteristika ovih objekata je da je da kupac direktno sa parkinga može ući u radnju koju želi, što štedi vreme, a samu kupovinu čini pristupačnijom.

Unapređenim dožvljajem kupovine, lokacijom i pristupačnim cenama širokog asortimana proizvoda, Shoppi Retail Park teži da bude omiljena lokacija kupovine za sve potrošače iz regije Severne Bačke, ali i šire na teritoriji cele Vojvodine.

Shoppi3

Shoppi2KOMENTARI

 1. emanuel kaže:

  Veoma dobar PR 😀

  “ Ono što je glavna karakteristika ovih objekata je da je da kupac direktno sa parkinga može ući u radnju koju želi, što štedi vreme, a samu kupovinu čini pristupačnijom.“

 2. Rodicka kaže:

  Jedva cekam.

 3. pih kaže:

  pa lepo. da se malo šećkamo i razgledamo stvari..

 4. vanja kaže:

  Toliko trgovina na jednom putu. Kako ništa niko ne otvori u pravcu Makove.

 5. STeve kaže:

  Ne verujem da ovo moze da opstane (da ne bude zabune, neko ce se tamo zaposliti, makar neko vreme, to podrzavam). I Buvljak u nekim vremenima Madjari odrzavaju u zivotu, ali ovde nece dolaziti jer sve to vec imaju kuci.

 6. Aleksa kaže:

  A kakva ce to biti sjajna zabava za celu porodicu kada tu ispred prodavnica nema natkrivenog prostora, nema mogucnosti da negde sednete, osim u ugostiteljski objekat, mislim da je cela ova stvar pogresno zamisljena. Pa zaboga, i u Rodic direktno sa parkinga ulazim u prodavnicu, sta ce tu biti da privuce celu porodicu?

 7. Vera kaže:

  Divno, jos samo da nam je para!

 8. JakabDezső kaže:

  Tipični Subotičani, ništa im nije dobro. Večito samo zamerke i zamerke….
  Ja se iskreno radujem što će i Subotica imati šoping centar. Neće biti više potrebno ići u Arkad ili Big da bi našli malo moderniju garderobu. Mislim da Subotica zalužuje da ima šoping centar, kao i mnogo toga. Onaj ko ne želi ili nema prilike da kupuje ovde, ne mora, ali nije lepo što stalno u svemu nalazimo zamerku.

 9. zuzi kaže:

  I treba jos prodavacica?

 10. Lenin kaže:

  @JakabDezső
  És 1 tipikus jólkereső zsírosszabadkai hózzàkōpése.Vazek!Én tavaly februárban,amikor rokonlàtogatàson voltam,beugrottam az Árkàdba hogy vegyek egy sajtot.Ennyi.Nem holmiféle mihaszna burzsuj cuccot mentem vàlogatni.Képzeld vaze,mi fajtànk is létezik. Mármint a Nincstelenek.És több is van belőlünk mint belőletek.Ugy kb 10 miénkre jut 1 tiétek.Realy?
  Úgy hogy ne fossá zöldségeket.

 11. Pravdoljub kaže:

  Veoma je velika stvar kada jedan grad dobije neki ovakav objekat pa samim tim i radna mesta. Subotica kao Subotica, neminovnost je u ovoj svoj multikulturalnoj zbrci i raznoraznim prepucavanjima na relaciji „domaći-dođoš“, da se udovolji svima.Onaj ko misli ići taj će ići u ovaj objekat,ko neće ići će u drugi i problem je rešen. Što se tiče komentara,tu su svi jaki na rečima i neštede tastaturu da bi iz sebe izbacili sav gnev koji je prouzrokovan ko zna čime i nije vezano niti jednom niti za jedan ovakav trgovinski ili neki proizvodni pogon. Svakako da je lepo da imamo i ovakve trgovinske objekte ,lepo je da imamo i „Buvljak“ i naravno zonu u Malom Bajmoku gde ljudi mogu zaraditi platu i deo iste potrošiti u trgovinama..

 12. Bane kaže:

  Baš se radujem što će Subotica konačno dobiti pravi šoping mol. Više neće morati da idu u Mađarsku ili NS da kupuju.
  Subotica je to zaslužila.

 13. Nikola kaže:

  Lenin !

  Miert nem mesz dolgozni az unioba ,lehet hogy ott jobb !

 14. stormwatch kaže:

  Smesni mi ovi Segedinski lobiranti. Pa dosta je bilo da se po bakaluk i prnje ide u Segedin.

 15. roki kaže:

  ovako jadan shoping mol jos nije otvaran odavnina. Ovo je takav garbage da to nije svet jos video. Nisu mogli jadniji da naprave. Fujjjj
  Lepse izgleda bilo koji pogon u malom Bajmoku od ovog shoping mola. Da li je moglo jadnije, pitam se?

 16. Lenin kaže:

  @Nikola
  Itt jōttem világra és itt fogom feldobni a talpam.58 évessen hova is a pèk fa****a menjek a nagyvilàgba?Kinek kell 1 vén göthös bunkó.Ithon még csak elmelózgatok idényben meg feketén valahogy.Talán mégis kellene váltani az elveimen és benyalni valamelyik menő pártnak?!Akkor én is mehetnék shoppingolni menő flancos buzi cuccokat?!Realy? 🙂

 17. XY kaže:

  Sve negativni i kriticni komentari! Pa jel mozemo biti bar malo pozitivni!

OSTAVITE KOMENTAR