Na Paliću u planu izgradnja 50 apartmana, velnes i spa centra…

Poslovni objekat sa apartmanima i rekreaciono-relaksacionim sadržajima u planu je na uglu ulica Kanjiški put i Olge Penavin.

Objekat je u osnovi oblika kao latinično slovo H sa dva objekta koji su međusobno povezani trećim objektom. Spratnost objekta je spratnosti P+2+Ps, a BRGP 3896,10 m2.

U okviru prizemlja planirana je izgradnja restorana, welnes i spa centra sa teretanom, garaže sa dva garažna mesta i osam apartmana. Na prvom i drugom spratu je planirano je po 20 apartmana i dva apartmana su planirana na povučenoj etaži, odnosno visinskom akcentu.

Kolski i pešački pristup objektu odnosno parceli planiran je iz ulice Olge Penavin. Pešački pristup objektu je obezbeđen iz ulice Kanjiški put.

U delu dvorišta objekta, kod kolskog pristupa objektu, predviđeno je 34 parking mesta, a u okviru prizemlja objekta nalazi se garaža sa dva garažna mesta.

Planira se ozelenjavanje slobodnih površina i zasadi visokog rastinja, koji ublažavaju negativna dejstva (buka, vibracije, prašina) planiranog objekta. Planirana je izgradnja otvorenog bazena na južnoj strani parcele, koji bi bio u sklopu velnes i spa centra.

Planira se da se objekat poveže na mrežu javnih gradskih komunalnih instalacija i to: kanalizacione i vodovodne mreže, elektrodistributivne mreže, termo-energetsku gasnu mrežu i optičku telekomunikacionu mrežu.

Javni uvid traje do 11. marta u subotičkom Sekretarijatu za građevinarstvo i na sajtu Grada.

(A.K. / eKapija)KOMENTARI

 1. Trecoredac kaže:

  Da li neko zna kako je zavrsio Palville,ciji je to tamo novac bio ulozen i kakvu je ulogu u tome imao Zoran Vojnic Tunic i gde je on sada?

 2. Palicanin kaže:

  Da li je ovo uvertira u onu drugu, veliku investiciju na Palicu? Samo da arhitektura bude lepa i u skladu sa Palicem.

 3. PP kaže:

  Do god poreski obveznici nisu “investitori”, sva pitanja treba da postave drugi…

  ..kao poreski obveznik, radujem se svakom ulaganju a bilo bi dobro da infrstruktura i sadržaji u gradu, na Paliću i okolini budu osnova za to.

  Sretno…

 4. MILO ŠEVIĆ kaže:

  Zavrsite prvo ono sto ste poceli pa radite (kradite) dalje… sve se nesto gradi oko jezera a jezero je katastrofa, smrdi ko septicka jama, u stvari ono i jeste septicka jama…

 5. Gligorije kaže:

  Trecoredac
  Pogledaj na netu, ukucas njegovo ime i poeed imena ukucas Templar.
  Kad pogledas javi se opet na ovaj portal(upozorenje-razočarat ces se).

 6. Croat kaže:

  pp slazem se ali takodje investicija treba da bude kompromis izmedju interesa investitora i javnih interesa.

 7. trecoredac kaže:

  Gligorije,da ukucao sam.Vidim da on ima veze s masonima,Nikicom Gabrićem,masonom u Hrvatskoj i s obnovom subotičke biskupije?Kakve veze ima biskupija i masoni i ovaj Palville na Paliću?Nije mi jasno.Gde je taj Zoran Vojić Tunić danas?Piše da je vlasnik nekoliko firmi.Gde i kako ih je stekao?Mutno.

 8. Pera kaže:

  Kome!? Za slikanje, za izvlačenje iz budžeta, za pranje para… Sela Potemkinova.

 9. elena kaže:

  Palic je postalo mesto za pranje para stecenih kriminalom kao sto su Zlatibor i Kopaonik.Sve u vezi gradnje na Palicu i u Subotici u 90% je pranje para. Carinici i policajci sa granice gradjevinski investitori,gde to ima, u kojoj drzavi jos.

 10. Zuto mi to kaže:

  Uvek usti tupanderi se jave
  Lupetanje gluposti tu su samo
  Jaki.
  To je inace odavno planirano.
  Kad su zuti bili trazili od vlasnika pare i on otišao.
  U vreme kase i posle uvek su trazili mito.
  Za hotel galeriju je to isto bilo.
  A ima hotel kod partizana neradi
  Od tad ….

 11. Ilonka kaže:

  DVA PARKING MESTA???

 12. kristijan kaže:

  treba novo jezero da izgradite ,jer kad dodje gomila turista videce kako izmet i smece plutaju po jezeru!!wellness nema sta,zdravlje na nivou…..komedija ovi Vucicevi graditelji-ugraditelji!!!SNS ,projektni biro,pola gradi pola ukradi!!!!!!!!!!!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 34 = 42