Na pomolu rekordni transfer

Dok Vojo Ubiparip provodi zimski odmor sa porodicom u Novom Sadu, u upravi subotičkog kluba nema vremena za odmor. U toku je fudbalska pijaca na kojoj Plavi ovaj put imaju vrednu „robu“. Za Vojine noge, zasad je najbolja ponuda stigla iz holandskog Groningena. O cifri zasad možemo da nagađamo ali ako znamo da je ponuda poljske Visle od 650 000 evra, glatko odbijena, jasno je da je na pomolu rekordan transfer u istoriji FK SPARTAK. Dosad je to bio transfer Antala Puhalaka u špansku Seltu (600 000 maraka) , pre 20 godina.
Prvi strelac Golubova, na to kaže :
– „Biće kako odluče u klubu. Sad sam na odmoru a 10. januara se javljam na pripreme. Ako odem, biće dobro, ako ostanem biće dobro, zavoleo sam Suboticu i Spartak je moja druga kuća, to stalno ponavljam.“

Slika
Holandska liga je dosad prijala našim fudbalerima. U FC Groningenu je najveći pečat ostavio Milko Đurovski, krajem osamdesetih i početkom devedesetih. Partizanovci samo po dobrom pamte "zelene" iz Groningena. Dva puta su se sastajali u Evrokupovima i oba puta bili bolji (1989. i 2006. godine).
Slika
SlikaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

18 + = 24

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: