Na prelazima gužva, najprohodnija Đala

I danas se na graničnim prelazima čeka satima, pogotovo na ulazu u zemlju. Prelaz kod Bačkih vinograda je već “provaljen” od naših vozača koji dolaze iz EU, pa se i tamo provodi barem sat vremena u redu.

 

Đala je i dalje bez gužve pa je Subotičanima kojima se ne gubi vreme u kolonama, ovo najbolja opcija (radi od 7 – 19h). Preko Šupljaka i Malih pijaca prečicom do Kanjiže i Novog Kneževca i Đala je tu.

Zbog radova na deonici državnog puta IA reda (autoput E-75) u zoni Novog Sada, u smeru Subotica-Beograd, vozila se preusmeravaju na pomoćne saobraćajnice. Takav režim trajaće do 31. avgusta.

 

U toku je obnova starog mosta preko Dunava kod Beške na autoputu E-75 Beograd-Novi Sad, pa se saobraćaj obavlja dvosmerno preko novog mosta.KOMENTARI

 1. brat kaže:

  http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo

  ovde se uvek mogu naci infomracije i sa druge strane… ima nasih novinara koji u zelji zs senzacijom malo i preteraju

   

  dva sata cekaju kosovari (VIDI ALBANCI) kojima srpske vlasti naplacuju 50 evra po odobrenju za prelazak kroz Srbiju…. na zapadu se za ovo zna… nemoj da se neko iznenadi kada stigne opomena iz Brisela.Imam druga u granicnoj policiji – pa znam.

  Inace da smo redovna zemlja, pa jos i clanice EU svi ti ljudi ne bi ni cekali na granici postto bi se kontorole ukinule.. Jedino je kod nas ovako… granicni prelalaz MORA DA POSTOJI-NE DAMO GA NIKOME…

   

  ZAMISLI SVABU ILI NASEG GASTARBAJTERA, PROPUTUJU CELI EVROPU  A KOD NAS NA ULAZA ZASTOJ…

 2. Simona kaže:

  Kosovarima se izdaju potvrde za ulazak u Srbiju iz jednog jedinog razloga, jer poseduju nevazeca dokumenta, tj. dokumenta od nepriznate drzave Kosovo. Sto znaci da to ide u njihovu korist, a na nasu zalost! Granica naravno mora da postoji, jer nismo clanica EU, i Svajcarska ima granice, a redovna je zemlja.

   

 3. brat kaže:

  Simona…. mi nismo Svicarska:(

 4. Orlok Subutai kaže:

  Švajcarska nema granične prelaze. Bio – video.

OSTAVITE KOMENTAR