Na Radijalcu: preminuo za volanom, udario drugi auto i završio na šetalištu

U Ulici aleja Maršala Tita, u subotičkom naselju Radijalac u centru grada, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila jedna osoba, muškarac star 66 godina.

Nesrećnom čoveku, vozaču crvene “ford fieste” koja je odneta sa mesta nesreće nakon uviđaja, potvrđeno je “Blicu”, pozlilo je i on je preminuo za volanom u toku vožnje.

Stanare okolnih zgrada na Radijalcu probudila je škripa guma i glasni udarci, a zatim i dolazak Službe hitne pomoći i policije. Incident se dogodio na uglu Aleje i Šumske ulice.

Kako saznajemo, vozač „”forda fijeste” je tokom vožnje, izgubio kontrolu nad vozilom, udario u drugo parkirano vozilo, plavi “pežo”, a zatim kolima završio na centralnom šetalištu gde se nalazi mobilijar. Tragovi vozila su vidljivi i na travnjaku.

Najverovatnije da je čovek preminuo za volanom od posledica srčanog zastoja. Lekari Hitne pomoći su mogli samo da konstatuju smrt.

BlicKOMENTARI

  1. John kaže:

    Još gledam jutros šta se tu kog vraga desilo… Sad se sve uklapa. Sreća u nesreći niko na šetalištu nije povređen. Već pomislih da je opet neki divljak izveo svoje vozilo u šetnju…

OSTAVITE KOMENTAR