Na startu sa Belgijankama

Ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije, trostruki pobednik Europske lige i osvajač bronzane medalje sa prošlogodišnjeg takmičenja i aktualni prvak Europe, biće domaćin drugog turnira B grupe 5. europske lige u Subotici od petka do nedelje.

Srbija večeras igra prvi meč protiv reprezentacije Belgije od 20.15 časova. Pre toga će se sastati Izarel i Nemačka od 17.30 sati. Biće ovo drugi put da se naše devojke sastaju s Belgijom, Nemačkom i Izraelom, ovoga puta pred svojim navijačima u dvorani “Dudova šuma” u Subotici, koja je i rekorder Europske lige po broju gledalaca (3.000) na jednoj utakmici, ali i rekorder po broju gledalaca na jednom turniru.

 

Utakmice prvog turnira A grupe 4. Europske lige 2012. posmatralo je ukupno 9.350 gledalaca. Tim povodom, u Gradskoj kući u Subotici održana je konferencija za novinare, kojoj su prisustvovali Nemanja Simović, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport, Aleksandar Vladisavljev, prvi trener seniorki Srbije u Europskoj ligi, Jelena Blagojević kapiten i primač i Sofija Medić bloker.

 

Darko Đuričković, koordinator nacionalnih selekcija OŠ i direktor Turnira u Subotici, predao je Nemanji Simoviću trenerku odbojkaške reprezentacije Srbije u znak zahvalnosti za tradicionalno gostoprimstvo i sjajnu organizaciju utakmica i turnira odbojkaških reprezentacija Srbije u Subotici.

 

Odbojkaški savez Srbije i kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OŠ, nastavljaju s akcijom društveno odgovornog ponašanja. Danas će ženska seniorska reprezentacija Srbije posetiti Dom za decu ometenu u razvoju “Kolevka” u Subotici, družiti se s decom i podeliti im prigodne poklone u okviru projekta “Odbojka spaja”.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR