Načelnik subotičke policije prelazi u Novi Sad

Načelnik policije u Subotici proteklih 16 meseci Milorad Šušnjić, postavljen je za načelnika novosadske policije. Dosadašnji načelnik policije Novog Sada Siniša Radaković smenjen je sa ove funkcije.

sup - policijska-uprava-subotica

Koji je razlog za smenu Radakovića nije poznato, a njemu je uručeno rešenje o raspoređivanju na novu funkciju u Direkciji policije u Beogradu, tako da se vraća u prestonicu, odakle je i došao u Novi Sad.

Do promene u vrhu novosadske policije dolazi u trenutku kada se, prema statističkim podacima, u Novom Sadu smanjuje kriminal, ali s druge strane javnost nema takav utisak, jer je prošle godine zabeleženo više obračuna kriminalnih bandi na ulicama Novog Sada, i to ne samo iz Srbije, već i iz Crne Gore.

 

B92KOMENTARI

  1. Lazarus1Long kaže:

    Koga li će sada dovesti da zavodi red i disciplinu tamo gde ne treba, dok se na drugom mestu izvršava kršenje zakona u svakom mogućem obliku

  2. Miklos kaže:

    A u Subotici opet “bosanac” !!!

  3. Đuro kaže:

    Koja smo mi komedija od grada pa to je strašno….Sećam se pre dvadesetak i više godina da su “Subotičke novine” redovno imale intervjue i sa Jerinkićem i sa Kneževičem i sa svakim načelnikom koji se udostojio barem predstaviti građanima,a ovi danas dolaze i odlaze a da ni lice ne pokažu.

OSTAVITE KOMENTAR