Nagrada subotičkom Zavodu za urbanizam

 

Dragan_TrkljaSubotički Zavod za urbanizam osvojio je treće mesto na  22. Salonu urbanizma u Nišu. Nagradu su dobili u  u kategoriji Urbanističkih planova za "Urbanistički projekat za urbano-arhitektonsku razradu kompleksa Omladinsko naselje na Paliću". Autori rada su Petar Andrić, Branislava Kiselički i Milan Marjanov. Salon urbanizma je otvoren juče i trajaće do 15.novembra i na njemu je  izloženo 120 radova iz nekoliko oblasti, koje pokriva područje urbanizma.

 

Reč je prostornim i urbanističkim planovima, generalnim planovima, kao i planovima generalne regulacije i detaljne regulacije.

 

Pre dve godine subotički Zavod je dobio nagradu Salona za izloženi rad "Urbanističko- arhitektonska razrada projekta – vinarija Zvonko Bogdan na Paliću". Ovo je drugi put da žiri Salona dajeprestižnu nagradu za objekat koji se takodje nalazi na Paliću i čijoj će se revitalizaciji i izgradnji pristupiti uskoro.

 

Na inicijativu direktora Zavoda za urbanizam u Subotici, dr Dragane Trklje Subotica je jedan od gradova koji je predložen za grad domaćina 23.Salona urbanizma.

 

 

 KOMENTARI

  1. Krle kaže:

    Kakav je to menadzer, kakav je to team leader!

OSTAVITE KOMENTAR