Nagrada za Veterinarski zavod

Veterinarski zavod Subotica, članica Viktorija grupe, dobio je nagradu Privredne komore Vojvodine za značajna privredna ostvarenja u Pokrajini.

 

To je priznanje za poslovne rezultate postignute u 2013. godini. Rekordna proizvodnja i prodaja hrane za životinje uz proširenje proizvodnih kapaciteta, kao i uspešno lansiranje novog brenda hrane za pse "dog end stajl" (Dog&Style) izdvajaju se među poslovnim uspesima koje je Zavod ostvario tokom prošle godine, saopšteno je danas iz Viktorija grupe.

Veterinarski zavod 3

Koordinator marketinga Veterinarskog zavoda Subotica, Slađana Kovčin, rekla je da rezultati postignuti u 2013. godini, kao i pomenuta nagrada obavezuju tu kompaniju da dalje razvijaju poslovanje u svim segmentima.

 

"Nakon investiranja u pogone za proizvodnju hrane za životinje, u ovoj godini fokus će biti proširenje proizvodnih kapaciteta za hemofarmaceutske i biološke preparate, uz cilj da nadmašimo odlične prošlogodišnje prodajne rezultate koji su još jedna potvrda naših stalnih ulaganja u kvalitet proizvodnog portfolia Zavoda", izjavila je Kovčin prilikom primanja nagrade.

 

Nagrada Privredne komore Vojvodine je tradicionalno priznanje, ove godine uručeno 51. put preduzećima i pojedincima koji su svojim rezultatima rada doprineli ukupnom razvoju privrede Vojvodine, a time i čitave zemlje. Pored Veterinarskog zavoda Subotica, za značajna privredna ostvarenja nagrađeno je još 12 kompanija i šest pojedinaca.KOMENTARI

 1. zorandjala kaže:

  Iduce godine Zorka clanica Viktorija grupe dobija nagradu. Za ocuvanje zivotne sredine.

 2. Diko kaže:

   

  zorandjala: Iduce godine Zorka clanica Viktorija grupe dobija nagradu. Za ocuvanje zivotne sredine

  A gde su nestali "ekološke cigle "- cigle u režiji Viktorija grupe  iz zorkinih objekata ,ko će dobiti nagradu i za to delo?

 3. Aleksa kaže:

  A Dog Style je veoma poznat izraz u tzv parternoj gimnastici.

 4. Lajčo kaže:

  Taj izraz čujem i na tv 1000 posle ponoći – dogy style !

 5. BUNJEVAC kaže:

  A GDE SU OSTALI PROIZVODI ?

OSTAVITE KOMENTAR