Nagrađeni Elektroremont i Rotografika

Tradicionalno godišnje priznanje Privredne komore Vojvodine ove godine su iz Subotice jedino dobili kolektivi "Elektroremont" i "Rotografika". Nagrade je dobilo 13 preduzeća i 6 pojedinaca za značajne rezultate u poslovanju, ostvarene uprkos veoma teškim uslovima privređivanja.

Za privredna ostvarenja u protekloj godini nagrađeni su trgovinsko preduzeće "Podunavlje" u Bačkoj Palanci, bečejski "Sojaprotein", "Lafarge – Beočinska fabrika cementa", Industrija mesa "Carnex" u Vrbasu, zrenjaninsko preduzeće "Electric B777" i proizvođač farmaceutske papirne ambalaže "Zanini east" u Vršcu.

Pored njih nagrađeni su i prehrambena industrija "Aleva" u Novom Kneževcu, staropazovačko poljoprivredno preduzeće "Napredak", Fabrika biskvita "Jaffa" u Crvenki, građevinsko preduzeće "Best izgradnja" u Novom Sadu i metalska firma "Unimet" u Kaću.

Za uspešno poslovanje i rukovođenje privrednim kolektivima nagradu PKV dobili su generalni direktori novosadskog "Danubiusa" Milorad Sredanović, "Mlekoprodukta" u Zrenjaninu Živanko Radovančev, pančevačke "Utve aviona" Tomislav Bjelogrlić, rumskog "Rumaplasta" Pavle Strugar, vlasnica zanatsko-trgovinske radnje "Intermag" u Somboru Tatjana Maglić i predsednik Upravnog odbora koncerna "Interšped-Subotica" Milenko Aleksić.

Izvor: E kapijaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR