Najava iz JP Vodovod i kanalizacija

Prošle godine je u MZ Bikovo počela izgradnja kanalizacione mreže za šta je Fond za kapitalna ulaganja APV izdvojilo 30 miliona dinara. Trenutno traje javna nabavka za drugu fazu izgradnje koja će biti finasirana sredstvima JP Vodovod i kanalizacija a koja obuhvata izgradnju bunara. Početak radova se očekuje sredinom proleća.
Tokom predstojeće građevinske sezone, JP Vodovod i kanalizacija planira izgradnju magistralnog voda između Palića i Subotice, tačnije između Roda marketa i Velikog Radanovca. Za izgradnju ovog voda je krajem prošle godine Slovačka vlada izdvojila sredstva u vidu donacije ukupne vrednosti 200 hiljada eura. Sredstva su predviđena za kupovinu kompletnog cevnog materijala. Dužina voda je oko 2000m, a za izgradnju je potrebno još 270 hiljada eura koje će biti obezbeđene iz samog Vodovoda.
Takođe, na levoj strani Horgoškog puta na Paliću se planira izgradnja kanalizacione mreže od Creske do Brestovačke ulice.
Sekundarna kanalizaciona mreža će biti realizovana i u Željezničkom naselju u ulicama Servo Mihalja i Partizanskih baza u dužini od 700m, kao i na Kelebiji u ulici 7.juli. Finansiranje ovih projekata će biti obezbeđeno sredstvima fonda za kapitalna ulaganja APV.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: