Najava sportskih dešavanja za vikend 29.10. – 31.10.

Odbojaka

Danas u Hali sportova od 19:00h, ŽOK Spartak dočekuje ekipu Vizure. Biće to zanimljiv duel, tim pre što se sada u bojama Vizure u Suboticu vraćaju Danijela Nikić i Sara Klisura, kao i Saša Nedeljković, koji su ostavili značajnog traga u Spartaku predhodnih godina.

Odbojkaši će ovog vikenda gostovati u Kosjerićima gde će se sastati sa ekipom Crnokosa. Spartak je trenutno vodeća ekipa u svojoj ligi i predstavlja velikog favorita u odnosu na deveto plasiranog protivnika.

Fudbal

Spartak Zlatibor voda će posle pobede u kupu nad Kolubarom u nastavku šampionata ići na noge Borcu iz Čačka. Nadajmo se da je pobeda tokom nedelje bila znak buđenja posle dva uzastopna poraza. Utakmica se igra u subotu od 13:00h.
Juče su takođe izvučeni i parovi četvrt finala kupa, a žreb je odlučio da se subotičani sastanu sa nimalo ugodnom Slobodom Sevojno point.

Interesantno je da će se i Bačka 1901 u ovom kolu sastati sa ekipom pod imenom Borac, doduše iz Starčeva. Subotički crveno beli će igrati na gostujućem terenu u nedelju od 14:30h.

Košarka

Košarkaši Spartake će na domaćem terenu dočekati ekipu Student UK. Utakmica se igra u subotu od 17:30h u Hali sportova.

Istog dana posle utakmice muškaraca, ljubitelji košarkre će moći ispratiti i utakmicu ženskog košarkaškog kluba Spartak. devojke će pokušati nastaviti pobednički niz protiv Radničkog iz Kragujevca. Ova utakmica počinje u 19:30h.

Rukomet

Spartak Vojput će priključak sa vrhom tabele tražiti u Zaječaru ove nedlje, gde će na megdan ekipi, naravno, Zaječara.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: