Najbolje crveno vino – Cuvee No.1

Da Vinarija Zvonko Bogdan proizvodi jedno od najboljih vina kod nas pokazuju brojne nagrade koje ova vinarija osvaja, pre svega u inostranstvu.

 

Cuvee No.1 Vinarije Zvonko Bogdan je na ovogodišnjem sajmu hrane u Kopenhagenu osvojio nagradu za najbolje crveno vino cenovne kategorije od 10-13 evra.

 

Ocenjivanje je organizovano od strane Asocijacije sommeliera Danske, na čijem se čelu nalaze jedni od najcenjenijih stručnjaka u oblasti ugostiteljstava – Tim Vollerslev i Christian Aaro. Nagradu je primio uvoznik vina Vinarije Zvonko Bogdan u Danskoj, gospodin Jan Nilsson.

Da vinarija radi na svom imidžu i u Srbiju, pokazali su i na nedavno održanom Beowine Festu u Beogradu. Sa jednim od najlepših štandova na sajmu uspeli su da na sajam verno prenesu i deo atmosfere sa salaša, predstavljajući na taj način i turističke kapacitete svoje vinarije.

Na štandu vinarije koji je odistao muzejskim ambijentom svi zainteresovani posetioci su mogli da uživaju u vinima iz asortimana vinarije, ali i da se slikaju sa gospodinom Zvonkom Bogdan koji je bio specijalno gost sajma.KOMENTARI

 1. lajos kaže:

  pa da kupljeno…normalno…kakav kvalitet???? ej

 2. Ljubitelj vina kaže:

  Štand je bio ubedljivo najbolji na celom sajmu. Dok su svi ostali imali obične štandove, Zvonko Bogdan je jedini na pravi način dočarao vino.

  Zvonko Bogdan više nije nepoznato vino u Beogradu. Danas se ljudi ne iznenade kada čuju za to vino. 

 3. Lenin kaže:

  Крамп Звонко Лајчо Богдан?!

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: