Najbolje iz Subotice – najbolje iz Srbije

Kraj godine je uvek povod da se sumiraju rezultati privrede, te se često prave liste najboljih i najuspešnijih, najnaprednijih kako među privrednicima tako i među proizvodima.

.

Subotica svakako ima svoje adute pa je pre dva meseca najuspešnije preduzeće iz Subotice „Gebi“ bilo uvršteno među 100 najuspešnijih preduzeća u izboru Ministarstva finansija zauzevši 53. mesto. Sa druge strane Ministarstvo poljoprivrede po osmi put vodi akciju koja za cilj ima izbor najboljih brendova Srbije.

U kategoriji robnih brendova, iz Subotice su se kandidovali Pionirovi proizvodi „Medeno srce“ i „Negro“, koji će se boriti u konkurenciji Aleve paprike, Začina Horgoš, Eurokrema itd… Vino vinarije Zvonko Bogdan „Sauvignon blanc“ kandidovano je u kategoriji „Najuspešnijeg uvođenja novog brenda“, kao i u kategoriji „Najbolji lokalni brend“.

.

Gerontološki centar i Infostud su se kandidovali u kategoriji „Korporativnih i ostalih usluga“   dok su se Gebi i Javna skladišta kandidovali u kategoriji „Proizvodna dobra i poslovne usluge“.

www.gebi.rs

 KOMENTARI

  1. DoDo kaže:

    Najbolje iz Subotice!!! 👿

  2. A ha kaže:

    Pioniru je vec odavno sediste u Beogradu…

  3. Kirdžijaš kaže:

    Jeste,to je sve već dogovoreno,Pionir će ić u Beograd,a u Subatici ćedu otvorit pogon za proizvodnju srbijanski opanaka.Mirko Bajić će bit direktor.Slobodno tržište.

OSTAVITE KOMENTAR