Najbolje turističke publikacije za Suboticu

U četvrtak, 31. oktobra 2013. godine, u Kruševcu je održana IX manifestacija dodele priznanja najboljim turističkim publikacijama Srbije koju organizuje Turistička organizacija Kruševca u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije. Ova manifestacija ima za cilj razvoj i unapređenje turizma u Srbiji kroz dodeljivanje nagrada najboljim Turističkim organizacijama u Srbiji. Turistička organizacija grada Subotice je ove godine osvojila dva priznanja.

 

U kategoriji za najbolju audio-video prezentaciju destinacije, osvojila je prvo mesto zahvaljujući promotivnom spotu koji je urađen u saradnji sa preduzećem Park-Palić i uz podršku Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, koja je na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za privredu obezbedila sredstva za snimanje.

 

 

U kategoriji najbolje web prezentacije destinacije, Turistička organizacija grada Subotice osvojila je drugo mesto zahvaljujući redizajniranim zvaničnim sajtovima www.visitsubotica.rs i www.visitpalic.rs.

 

– Nagrade koje su nam dodeljene imaju višestruki značaj a pre svega predstavljaju veliko priznanje jer su nam ih dodelile kolege iz branše koje su bile na čelu stručnog žirija, piše na zvaničnom sajtu TOGSa.

nagradaKOMENTARI

  1. bs kaže:

    Procvetao nam turizam poslednjih godina.

     

    Uzgred, spot je ocajan.

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: