Najbolje turističke publikacije za Suboticu

U četvrtak, 31. oktobra 2013. godine, u Kruševcu je održana IX manifestacija dodele priznanja najboljim turističkim publikacijama Srbije koju organizuje Turistička organizacija Kruševca u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije. Ova manifestacija ima za cilj razvoj i unapređenje turizma u Srbiji kroz dodeljivanje nagrada najboljim Turističkim organizacijama u Srbiji. Turistička organizacija grada Subotice je ove godine osvojila dva priznanja.

 

U kategoriji za najbolju audio-video prezentaciju destinacije, osvojila je prvo mesto zahvaljujući promotivnom spotu koji je urađen u saradnji sa preduzećem Park-Palić i uz podršku Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, koja je na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za privredu obezbedila sredstva za snimanje.

 

 

U kategoriji najbolje web prezentacije destinacije, Turistička organizacija grada Subotice osvojila je drugo mesto zahvaljujući redizajniranim zvaničnim sajtovima www.visitsubotica.rs i www.visitpalic.rs.

 

– Nagrade koje su nam dodeljene imaju višestruki značaj a pre svega predstavljaju veliko priznanje jer su nam ih dodelile kolege iz branše koje su bile na čelu stručnog žirija, piše na zvaničnom sajtu TOGSa.

nagradaKOMENTARI

  1. bs kaže:

    Procvetao nam turizam poslednjih godina.

     

    Uzgred, spot je ocajan.

OSTAVITE KOMENTAR