Najluđu noć Subotičani dočekuju uz Alena Ademovića

Subotičani koji odluče da Novu godinu dočekaju na gradskom trgu, u 2020. će „uploviti“ uz Alena Ademovića i njegov bend, koji će sugrađane zabavljati od 22.30 do jedan sat iza ponoći.

U prednovogodišnje raspoloženje, Subotičane će uvesti Subotički simfonijski orkestar, Novogodišnjim gala koncertom, četvrtim ove godine, kojim će ujedno i zatvoriti sezonu. Koncert će se  održati 23. decembra u Velikoj većnici Gradske kuće, s početkom u 20 časova.

Za prodaju karata zadužena je Turistička organizacija Subotice, suorganizator novogodišnjeg programa. One će, po ceni od 1000 dinara, biti dostupne od sutra.

Novogodišnje veselje 31. decembra na Trgu slobode počeće već u 13 časova uz zvuke DJ Deviantona, a večernji deo programa planiran je od 21 čas, kada će nastupiti tamburaški orkestar „Ravnica“. Alen Ademović će na scenu izaći sat i po kasnije, a subotičkoj publici najavljuje dobar provod uz rok, pop i folk muziku.

Ponoć na Gradskom trgu neće proći bez tradicionalnog vatrometa i valcera  „Na lepom plavom Dunavu“, a biće tu i bogata gastronomska ponuda.

Za novogodišnji program lokalna samouprava izdvojila je 4, 4 miliona dinara.

 

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Dragi Điki kaže:

  Četiri i po miliona za ovo? To je četiri i po puta više nego što će za celu godinu da gradu zaradi 26 bilborda postavljenih po šetalištu! Znači isplatićemo ovak koncert za 4 i po godine putem bilborda a u međuvremenu će biti još četiri dočeka pa će nam za to trebati još 20 godina bilborda…
  Ovo naprednjaci prave koncert za sebe i svoje. Za vreme demokratije bio je i neko na mađarskom ali sada je to istorija.

 2. afet kaže:

  .evo javljajuse suboticani mrzovolji koji ma nista nevalja u zivotu pa ni btilse daim dovedes
  konacno nesto iza nas bunjevce ove godine slavimo na trgu definitivno

 3. HNY kaže:

  Bravo u za Alena. Muzičar za sve generacije. Atmosferu napravi vrhunsku, baš za Novaka.

 4. istina kaže:

  Ovaj me pevac neizmerno nervira. Ima tipican narodnjacki glas i ma koliko da pokusava da peva rok ili zabavne pesme, jednostavno mu zbog glasa ne stoje.

 5. Zumba kaže:

  Ja bi Miroslav Škoro da mi piva na trgu, pa da se veselimo 🙂 , jel ga možete pozvat ???

 6. Istina... kaže:

  Fantasticna odluka! U skladu sa tekovinama NOB, SSRNJ, SKOJ, KPJ, SED, SAD… Prosperitet nema alternativu! Smrt fasizmu, sloboda narodu! K’o drukcije kaze klevece i laze. Velika laz je odrziva sve dok je Antisistem u mogucnosti da je odrzava u zivotu po cenu sopstvenog nestanka.

  Bravo!

OSTAVITE KOMENTAR