Najnovije informacije o virusu korona

U prethodna 24 sata u Kovid respiratornoj ambulanti Opšte bolnice Subotica obavljen je 81 pregled. 

Dvadest sedam pacijenata je zadržano na bolničkom lečenju u Kovid delu bolnice. 

Dvadeset pacijenata je otpušteno na dalje kućno lečenje i izolaciju. 

Trenutno se na bolničkom lečenju u Kovid delu bolnice nalazi 193 pacijenata. 

U Kovid jedinici intenzivnog lečenja nalazi se 19 pacijenata, 15 na mehaničkoj ventilaciji. KOMENTARI

 1. Miki kaže:

  Što narod duže čeka manje su šanse da se oslobodi terora , jer vlast uz povećavanje tlačenja menja zakone i zakonski onemogućava svaki otpor. Još samo malo pa se narod više neće moći suprotstaviti jer će i sam Ustav to onemogučiti.Ljudskih prava više nema.

 2. Moje pravo na respirator kaže:

  Ja se takodje pitam odakle vlastima sloboda i drskost da ukidaju ljudima demokratsko i gradjansko pravo da svi redom pocrkaju od Corona virusa.

 3. Miki kaže:

  @ Moje pravo na respirator :Tri pojedinca u jednoj državi koji otimaju vlast nisu država .Državu čini narod. Bez naroda nema ni države…
  Nedavna izjava jedne osobe iz krizog štaba da će se oduzeti deca onim roditeljima koji se ne povinuju njihovim naredbima je danak u krvi. Zar je ta izjava podsećanje da još srbi žive u Turskom carstvu…?

 4. Moje pravo na respirator kaže:

  @ Miki

  Prilicno jadna je jedna drzava kojom mogu tri osobe da vladaju kako hoce. Od te drzave je samo i jedino jadniji narod koji u takvoj drzavi zivi i takvu drzavu cini. Stara mudrost veli – Na ljutu ranu , ljutu travu. U vanrednim situacijama – vanredne mere. U vanrednim situacijama pomaze samo jedinstvo i opsta disciplina, kao i jedan zajednicki cilj. Anarhija vodi u anarhiju i ne vodi zadatom cilju – suzbijanju pandemije.

 5. Miki kaže:

  @ Moje pravo na respirator Najveća anarhija je upravo ono što ti propagiraš u gebelsovom stilu. Veća anarhija u istoriji sveta nikada nije bilo… Naime neistina se pobeđuje istinom. Istina je nepobediva !

OSTAVITE KOMENTAR