Najveće studentsko odmaralište u regionu na Paliću

Studentsko odmaralište na Paliću sa 420 ležajeva biće završeno iduće godine.

Odmaralište na Paliću koje se gradi od 2014. biće pored Avale i Zlatibora, treća destinacija u Srbiji za boravak studenata iz regiona.Kompleks se radi u pet faza i koštaće oko 500 miliona dinara. Projektom su, između ostalog ,predviđeni olimpijski bazen i kongresne sale, a odmaralište bi trebalo da postane centar za letnje kampove i okupljanje mladih iz cele Evrope .

STUDENTSKO NASELJE PALIC 1

Naselja se nalazi između Palićkog i Krvavog jezera i prostire se na 4,5 hektara. U toku su radovi u okviru druge faze koje izvodi “Tončev gradnja” iz Surdulice i za koje je završetak predviđen do 7. decembra, ali radovi kasne oko mesec i po dana.

– Do sada je uloženo je 250 miliona dinara, a sa završetkom druge faze ukupna vrednost investicije biće oko 300 miliona dinara – kažu za “Blic” u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje finansira radove.

STUDENTSKO NASELJE PALIC 2

BLICKOMENTARI

 1. Rastafarijanac kaže:

  Plašim se samo da to ne postane “odmaralište” za “studente” iz Pakistana, Avganistana, Sirije, Libije i ostalih nam prijateljskih i nesvrstanih država. Ne bih da sluktim, ali je jedan hotel na Paliću već doživeo sličnu sudbinu…

 2. Megille kaže:

  Odmaralište pored smrdljive i pokvarene vode paličkog jezera ‘ I tamo će doči studenti iz Europe ? Izuzev ako nisu željni ugiza komaraca sa južnog nilia ,cece muhe , ili ugriza komaraca koji šire raznih bolesti poput malarije , kožnih bolesti itd …

 3. komentara kaže:

  dva ali glupa

 4. djomla kaže:

  Subotici nedostaje omladina obzirom da se velika većina razbežala i da su subotički fakulteti sve prazniji.

  Zato je ova vest kao i vest o univerzitetskom kampusu odlična. Ceo kompleks će biti dobar i nadajmo se popunjen tokom većeg dela godine. Iz ove priče može mnogo toga dobrog da nastane.

  @Megille očigledno ne poznaješ studente iz Evrope. Njima kao i svim drugim studentima je dovoljan šator u kukuruzima samo ako su na mestu gde je dobar provod.

 5. ludak kaže:

  Tončev Gradnja….hhahahhahahha. To je onaj Tončev iz SPS-a
  Koja je ovo nameštaljka, garant je ponudio najbolje uslove…hhahahah

 6. stormwatch kaže:

  @djomla

  Nema u Subotici skoro vise nicega vrednog pomena. To sto je bilo kvalitetnih ljudi se 99% razbezhalo u naletu ovih nazadnjaka govnjivih i mafije koja je u subotici sveprisutna. To malo tih koji jos imaju neke veze sa realnoscu bolje da bezi odatle sto pre.

  Ajte mi objasnite kako u Subotici svaki 5. auto mozh biti neki novi X5, Q7 i ostala plejada SUV vozila koja kostaju ko bolja kuca u boljem delu grada? Jebote, koliko dilera, mafije i beogradsko novosadskih low life mafijasha je u gradu i truje omladinu, pa to nije nikad bilo. Znaci sam pogled na tipicno vece u nekom poznatijem subotickom lokalu se u 2016 svodi na:

  seljachina sam majchice mila,
  al zbog loshe tetovazhe, brnjice u nosu, i slizavanjem sa partijom na vlasti,
  ubedjen sam da sam sila

  Stormwatch 2016.

  Pre dve nedelje sam posetio taj vash raj posle vise godina, i veoma se razocarao, jer to vise niti je moj grad, niti imam ista zajednicko sa njim. Konverzija je finalizovana – sad konacno lici, mirise i ponasa se kao tipicna poluorijentalna selendretina. Da ne pominjem poznati lokal u kome sam prisustvovao 1 na 1 sceni iz filma Goodfellas.

 7. Megille kaže:

  @ djomla : ‘ @Megille očigledno ne poznaješ studente iz Evrope. Njima kao i svim drugim studentima je dovoljan šator u kukuruzima samo ako su na mestu gde je dobar provod.’ E moj djomla to nisu studenti već propalitet i narkomani koji putuju po europi i ‘ žicaju ‘ za sve i svašta , a najviše vole ta mesta gde ima dobre-jeftine droge…

OSTAVITE KOMENTAR

+ 17 = 24