Najviše počasti za Gorana

Komemoracija povodom smrti ubijenog legionara Gorana Franjkovića (25) iz Subotice biće održana danas u francuskom vojnom zdanju „L‘Hotel national des invalides“ u centru Pariza, gde je sahranjen i veliki francuski vojskovođa Napoleon Bonaparta.

Telo francuskog legionara iz Subotice, uz sve vojne počasti, na večni počinak ispratiće počasna straža francuske garde.

.
Komemoraciji će prisustvovati i Goranova porodica, otac Pavao sa suprugom, trojica braće i dve sestre. Tokom za javnost zatvorene komemoracije, delegacija Legije stranaca i Druge regimente, pod kojom je službovao Goran, porodici će preneti saučešće uz sve vojne počasti. General Bruno Dari, glavnokomandujući francuske vojske i vojni guverner Pariza, pozvao je sve građane koji bi želeli da odaju poštu Goranu da se okupe na mostu Port Aleksander III sa zastavama Francuske u vreme prolaska francuske garde.

.
– Prisustvo i okupljanje građana mora biti tiho, dostojanstveno i solidarno kako bismo na pravi način odali poštu našoj braći pod oružjem i svim mladim ljudima koji svakog dana rizikuju živote u operacijama širom sveta i tako brane interese Francuske – poručio je general Dari za francuske medije.KOMENTARI

 1. Svašta kaže:

  Ko će da oplakuje ljude koje su legionari pobili štiteći interese FRANCUSKE, kao što reče dopični general Dari za francuske medije!?!

 2. highlander kaže:

  Naj običniji plaćenik, avanturista i po potrebi ubica…hronično je postalo da ova država se diči sa ubicama

 3. goranova sestra kaže:

  sram da vas bude bestidnici jedni suvisno je na takve kao vi trositi reci

 4. 69 kaže:

  goranova sestra:

  sram da vas bude bestidnici jedni suvisno je na takve kao vi trositi reci

   

  Primi moju iskrenu saucesc u LICNOJ!!!! boli… ali… znas kada ti neko pogine na rukama u rodjenoj zemlji na tvojim rukama…. je drugacije… izvini… izvini… ne znam sta vise da ti kazem… izvini

 5. Bela kaže:

  No koment 🙁

OSTAVITE KOMENTAR