Namerno prelaze preko sveže farbe

Radnici Javnog komunalnog predzuzeća "Parking" popravljaju trenutno izbledele linije na mestima za parkiranje u gradu. Ovaj posao se sistematski obavi krajem aprila i početkom maja svake godine, a nakon toga se linije i oznake popravljaju po potrebi. Računa se da je za obeležavanje svih parking mesta u gradu potrebno oko 1500 kilograma boje.

 

Ovaj posao se obavlja ili kasno posle podne kada utihne saobraćaj ili noću. Zaposleni u "Parkingu" kažu da im najviše problema prave vozači privatnih automobila koji namerno predju preko sveže farbe. "Kad predju nema druge– mi popravimo. I teraj dalje", kažu radnici "Parkinga" koji obeležavaju parking mesta u gradu.

Obelezavanje Puta 20062012

Radio SuboticaKOMENTARI

 1. balfasz kaže:

  jadnici…. suze mi krenule na oci….

   

  kao u vrticu: aaaaaa, Djoka mi stalno pokvari to sto iscrtam, pa moram stalno ponovo da crtam… 'ocu kuci, 'ocu svoju mamu!

 2. roki kaže:

  Uf, bas mi vas je zao. Kakav posao imate, da nakrivite sesir i uzivate…..

 3. Anonimni kaže:

  Koliko je samo pištaljki na subotica.com napisano zbog toga što su ovi radovi izvođeni usred dana, kada je gužva najveća…

 4. stormwatch kaže:

  A ja se secam negde 2007. kada su izmedju 12 i 14h popodne sredom po najvecoj mogucoj guzvi kod OMV pumpe na Prozivci onako polako fino farbali srednju traku, svasta je bilo…svasta. A nebrojeno puta sam izmedju 2003 i 2010 zvao saobracajnu policiju kada gospoda iz Selme pocnu da peru i ciste semafore, ili sredom od 11 pa negde do 15h, ili petkom negde od 12 pa do 16…lepo iskljuce semafore na raskrsnici sa ulicom Jovana Mikica i da vidis, dva tri udesa svaki put bilo za tih par sati dok su oni cistili semafore….nije mi jasno da Selma jos uvek nije pocela da postavlja LED lampe u semafore pa im treba toliko ciscenja i pranja da se uopste vidi ta slaba prastara sijalica…ili sada vec jeste? Drugo, ajde ako oni prave gluposti u najvecoj guzvi…ali gde je svaki put saobracajna policija koja MORA regulisati saobracaj na tako prometnoj raskrsnici kada se semafori ciste i peru….i jos najgore sto SELMA lepo zakrci jednu ili dve trake na e5 putu jer fino postave lestve da bi se popeli do semafora…LJUDI PA TO NIGDE NEMA!

 5. MU kaže:

  100 hiljada dinara kazna za takve *********,i problem resen!

 6. Nemam reci.................. kaže:

  Svi oni rade za plate i imaju radno vreme.Svi napadate komunalce,i to psujete po radnicimaOni imaju svoje pretpostavljene,ako grad nezna da se dogovori sa firmama gde i kad da rade za to nisu radnici krivi.Ja bi isto sa 100 hiljada i vise kaznio ljude koji prelaze preko zeleznickog platoa,svasta sam se tamo nagledao.Pocev od gubljenja dolnjih i gornjih ekstremiteta pa i smrtnih gazenja.Svi neka obavljalju svoj posao za to predvidjeno radno vreme,a nama koji direktno ucestvujemo u saobracaju ostaje da pazimo na njih dok izvrsavaju zadate poslove.

 7. Usputachni kaže:

  Nedavno je (po ko zna koji put) isprobana  "nova" tehnika obelezavanja kolovoza i naravno to se nece primenjivati jer mora neko da se ugradi u kolicinu boje i cenu odradjenog posla koji se radi svake godine. Jeste da je "nova" tehnika skuplja ali je dugotrajnija pa bi se ugradjivaci slabo slastili. Ma kome ja pisem,banana republiko ogrezla u sistemu gde tupani bolje prolaze a pametni odatle beze(pre ili kasnije)!

OSTAVITE KOMENTAR