Nastaradali motociklisti

Juče se oko 18,20 časova na magistralnom putu između graničnog prelaza Horgoš i Novog Sada dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba poginula. U saopštenju subotičke policije se navodi da je motociklista marke suzuki Vinko P. (36) iz Subotice naleteo je na putničko vozilo "pasat" kojim je upravljao Damir G. (28) iz Bora, u trenutku dok je vršio polukružno okretanje na kolovozu. Na licu mesta, od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi preminuo je vozač motocikla, dok su deca koja su se nalazila u automobilu ‘’pasat’’ zadobila teške i lake telesne povrede.
Protiv Damira G. biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. U automobilu je bilo pet osoba, od kojih je dvoje dece povređeno. Devetogodišnji U.D. je juče prebačen u bolnicu u Novi Sad i nalazi se na intezivnoj nezi, dok je njegov brat, jednogodišnji A.U. zadobio lakše telesne povrede i otpušten je iz bolnice.
Jutros se dogodila saobraćajna nesreća oko sedam časova u kojoj je vozač skutera izgubio život.
Jutros se na raskrsnici ulica, Beogradski put i Aksentija Marodića u Subotici dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba izgubila život. Motociklista Milan T. (53) iz Subotice direktno je udario u autobus kojim je upravljao Gojko K. (32) državljanin BiH. Od zadobijenih povreda Milan T. je preminuo u Opštoj bolnici u Subotici. Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Subotici, navodi se u saopštenju subotičke policije.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: