Nastavak popločavanja šetališta na Paliću

Novo šetalište od Jedriličarskog kluba do hotela očekuje goste za Prvomajske praznike na Paliću.

Pored šetališta duž obale Palićkog jezera obnoviće se nekoliko staza u okviru Velikog parka, hotela, Male gostione i dečjeg igrališta. Wellness centar se gradi prema dinamičnim planovima. Obnovljeno šetalište sa novim izgledom očekuje turiste.

U subotu popodne uveliko su tekli radovi na popločavanju staze na obali Palića, koja će biti ukupne dužine 1800 metara, doprinoseći time razvoju turističke infrastrukture.

Palićani su zadovoljni razvojem događaja. Puno očekuju od investicija. Mnogi smatraju da je najbitnije poboljšati kvalitet vode u jezeru, kako bi Palić povratio stari sjaj odmarališta.

RTV PannonKOMENTARI

 1. lgbtpopulacija kaže:

  stvarno lepo izgleda. samo tako napred. a bogami i spa fino napreduje. jos ako naprave parkove za psice. extra. imaju moj glas. posle ovog sergeja, hvala ne protestima.

 2. Lajčo kaže:

  A baš…to je najdalji domet ove gradske uprave. Da zakrpe neki put, stazu i to je sve. Onamo pozorište stoji, dom jna popišan prazan, grad se raspada, doveli su ljude iz Beograda da upravljaju. Samo priče i planovi a ovamo propast.

 3. gligorije kaže:

  lgbt pederi i lezbejke
  a kad si bio-la ne unutra jer ne radi a grad ga je kupio, vec samo pored doma vojske na korzou pa da osetis fin miris mokrace…. a kamoli da radi kao sto je ne tako davno radio i bilo sve lepo.???!!!

 4. ffilozoff kaže:

  Betonske kocke=betonske cipele ??? Unosna je ugradnja betonskih kocki…kolko kosta komad???

 5. Bob Rock kaže:

  Zato,kome i od cijih para ste kupili NASE kasarne,niste sposobni ni korov da pokosite.

 6. sramota kaže:

  brate kineski zid su brze zavrsili nego vi 1 km stae na palicu, poplocava se vec 20 godina

 7. Dani kaže:

  Ljudi previse ste negativni …..u palic se ulaze …vi cete uzivati o tome vasa deca ce da dobiju nova radna mesta

 8. bac Vranje kaže:

  A koja je cena radova??

 9. Punisher kaže:

  Svaki politicar nek stavi 2-3 komada ovih cigala u dzep i nek skoce u palic.
  Al tamo gde je duboko! Nema varanja, znamo vas!

 10. Istina... kaže:

  Potemkinova sela basnoslovno skupa. Velika predstava nicega. Susta demagogija. Zivot od bezidejnosti, neznanja i nerada o trosku budzeta. Dok ima, a ima sve manje, jer nema stvaranja nove vrednosti.

 11. !% kaže:

  ..dzabe poplocavanje, kada “se cuje miomiris” iz jezera.. a dok’ toga ima sve drugo je stenjanje na silu..

 12. Dexter kaže:

  Subotički Beverly Hills još nam samo fale Kardashijanke

 13. ČINJENICA kaže:

  Barem će namernici, pored ostalog, pogotovo oni koji izvesne potrebe ne obave u gustišu, brže stizati (i) do namenskih objekata u koje je i car prinuđen da ide peške. Ipak, džaba, jer od 7 /sedam/ javnih toaleta (jedan je sravnjen zajedno sa kabinama) koliko ih ima na potezu od Vodotornja do Vikend naselja, i dalje je (isključivo preko vikenda i u dane praznika) dostupan samo onaj kod Ženskog štranda, u neposrednoj blizini Male gostione, kao i na ulazu u Muški štrand. I pored činjenice da u potonjem ne radi električno osvetljenje, odnosno da su prilikom poslednjeg renoviranja zazidani(?!) prozori, u objektu nije totalni mrak: vrata su širom otvorena. Što još i nekako da naspram ulaza u toalet za gospodu nije odeljak za veliku nuždu delimično zaklonjen folijom.od crne kese za smeće. Ukoliko se želi da (Banja) Palić jednoga dana zaista postane “evropska turistička destinacija visoke kategorije”, kako figurira na internet stranici JP “Park Palić, standardi bi morali biti na znatno višem nivou od letos zatečenog, kako u pomenutom objektu tako i u zidanom, crvenom, iznad Peščane plaže. Uzgred, na prijavu o neodrživom stanju (čitaj: s*anju) u kojem su se nalazile 6 /šest/ kabina u potonjem toaletu, isti je jednostavno zamandaljen!?

OSTAVITE KOMENTAR