Nastavljeni radovi na popločanju Aleje uzdaha

Projekat uređenja Velikog parka na Paliću započet je 2011. godine kada su kocke postavljene na šetalištu ispred Velike terase. U međuvremenu urađeno je popločanje staza prema Maloj gostioni, staze prema Letnjoj pozornici, i deo Aleje uzdaha. Pored popločanja, širom parka su postavljene klupe, kandelabri i drugi urbani mobilijar.

 

Ovih dana su nastavljeni radovi na popločanju Aleje uzdaha. Pored same aleje, radi se i mali krak prema betonskoj stazi koja vodi do Letnje pozornice.

 

Aleja uzdaha

 

Krak koji povezuje Aleju uzdaha i stazu koja vodi do Letnje pozornice

 KOMENTARI

 1. freelancer kaže:

  Bravo! E ovo su lepe vesti…. Samo napred….

 2. Aleksa kaže:

  Dajte ljudi,manite se Aleje uzdaha, ja živim sedamdesetak godina u Subotici,kao mladić, a kasnije i odrastao čovek stalno sam visio na Paliću, ali za Aleju uzdaha sada čujem prvi put. Dajte neka mi sada neko objasni kako je ovaj naziv nastao.

 3. emanuel kaže:

  Aleja Kandelabera

   

 4. dad kaže:

  Da su stavljali kandelabre malo redje bilo bi ovo odavno zavrseno. Ko je dosao na blesavu ideju da postavlja kandelabre na svakih 15 metara i jos po dve kante za smece na svakih 10 metara…Ko se tu dobro ugradio sa ovim poslom?

 5. gomby kaže:

  Ovo mozda ne bi sad uradili ali blizu je datum pocetka FILMSKOG FESTIVALA pa da poznati ljudi nebi isli u prasinu ili po blatu ,jer zanas Suboticane ili Palicane ne bi se latili jer svakako jedva nas ima na POZNATOM TURISTICKOM DESTINACIJOM , sto jedan od najpoznatiji u ZEMLJI SRBIJI ….

OSTAVITE KOMENTAR