Nastradali subotički policajci

Na putu Kraljevo – Raška, u mestu Dobre Strane kod Kraljeva, danas oko 9,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su poginuli policajac D.G. (1980) iz Sombora i R.M. (1980) iz Novog Pazara, a teško su povređeni policajci iz Subotice N.J. i Ž.I.

 

Do nezgode je došlo kada se službeno vozilo Policijske uprave Subotica, kojim je u pravcu Raške upravljao policijski službenik D.G. (1980) iz Sombora, a u kojem su se nalazili policijski službenici N.J.(1980) i Ž.I.(1978) oba iz Subotice, kao i lice koje su sprovodili B.B (1968) iz Novog Pazara, sudario sa kamionom marke "man", novopazarske registracije, kojim je iz suprotnog smera upravljao R.M. (1980) iz Novog Pazara, saopštio je MUP

 

D.G. i B.B. su preminuli na licu mesta, dok su N.J. i Ž.I. zadobili teške telesne povrede i prebačeni su u Zdravstveni centar "Studenica" u Kraljevu.   

 

Milovan Pavlović koji je bio očevidac ovog udesa kaže za Tanjug da je čuo trasak, posle čega se video dim.

 

“Kada smo videli da je bezbedno, prišli smo vozilu, i ugledali smo dvojicu koji su davale znake života. Jedan je imao teške povrede potkolenice i zapomagao je. Loše telefonske veze u ovom delu Ibarske magistrale su nam stvorile probleme, pa je prošlo malo više vremena dok su stigli spasioci i hitna pomoć, ispričao je Pavlović.

 

Prema rečima direktora te zdravstvene ustanove Zvonka Veselinovića, lekari utvrđuju da li je kod jednog policajca kompletno amputirana noga ili može nešto da se spase, dok je drugi policajac manje povređen.

 

 

sudarKOMENTARI

 1. yu eco kaže:

  Juče oko 17 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je P.B. poginuo.Na licu mesta povredama je podlegao vozač  automobila  marke Citroen Xara, koji je radio i u “Ekspes taksiju”.

   

  Prema rečima očevidaca, do nesreće je došlo kada je vozač automobila koji je išao iz Subotice ka Žedniku naleteo  na branik sa desne strane puta od kanala i sleteo u njivu.

   

 2. pravdoljub kaže:

  Slava im..Porodicama najdublje saucesce..

 3. dragon kaže:

  Drzi se kume!Neka te Bog cuva!

  Saucesce porodicama nastradalih…

 4. katarinacordaric kaže:

  MOJE SAUCESCE PORODICI 🙁

OSTAVITE KOMENTAR