Navijači Novog Pazara istukli kontrolora

Uhapšeno je šest navijača iz Novog Pazara. Navijači su pokušali da uđu na stadion, kako bi gledali utakmicu Spartak-Novi Pazar ali ih kontrolor nije pustio, jer su bili bez karte. Nakon kratkog razgovora istukli su Subotičanina koji je radio svoj posao. Na svu sreću zadobio je lakše telesne povrede.

 

U saopštenju policije se navodi da : “Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati Belmiru H. (1988), Mirsadu R. (1985), Senadu P. (1980), Fahrudinu P. (1988), S.Đ. (1991) i Jasminu D. (1988), svi iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi. Osumnjičeni se terete da su juče, na ulazu u stadion FK ”Spartak Zlatibor voda”,  napali radnika obezbeđenja”- piše u saopštenju.

 

Svi osumnjičeni će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Subotici.

 

Nisu hteli da priznaju ko je istukao kontrolora pa su zadržani od strane policije.

 

Disciplinska komisija FSS kaznila je Partizan i Rad sa po jednom utakmicom zabrane igranja pred navijačima i sa po 500.000 dinara zbog incidenata na prvenstvenim mečevima. Iz istog razloga do daljnjeg je suspendovan stadion  Novog Pazara i još je određena mera da na  naredna četiri gostovanja budu bez navijača. Konačna odluka biće doneta na sledećoj sednici Disciplinske komisije, zakazanoj za utorak, 20. mart 2012.KOMENTARI

 1. mrle kaže:

  triba da se navedu puna imena i prizimena  ovako će opet vuk pojist magu

   

 2. stormwatch kaže:

  Sad lepo treba da ih docekaju Marinci kada budu pusteni pa da im objasne neke stvari, prvenstveno kako se ponasati u tudjem gradu.

 3. igor kaže:

  Nemogu da verujem da još i karte treba imat platit za nešto?Strašno.Gde je demokratija?Iznenadili se obrezani veoma….

 4. Marko kaže:

  Sramota za Novi Pazar. -.-

 5. Dule kaže:

  i koliko su dobili? dva dana pritvora?

  ma bre odma godinu dana robije pa da vidim hoces li ponovo bit mangup!

  treba nama GOLI OTOK za takav olos!

OSTAVITE KOMENTAR