Neispravna voda u Radanovcu

Demokratska stranka vojvođanskih Mađara poslala je saopštenje za javnost u kome kaže da se obistinila sumnja da će na teritoriji Mesne zajednice Radanovac podzemne i otpadne vode ugroziti bušene bunare, čija voda je postala neodgovarajuća za ljudsku upotrebu. Iz DZVM-a apeluju na stanovnike Radanovca da vodu iz bušenih bunara ne koriste ni za piće ni za kuvanje, i da se s eventualnim stomačnim problemima (proliv, bolovi u želucu) odmah obrate lekaru.
Stručnjaci Javnog preduzeća «Vodovod i kanalizacija» Subotica će još u toku današnjeg dana otvoriti slavine duž vodovodne mreže, i to na lokacijama: Venac bratstva i jedinstva ispred kuće br. 21, na uglu ulica Peščara i Beli golub, na uglu Livadske i Rumenačke ulice i na kraju Venca bratstva i jedinstva, navodi se u saopštenju.KOMENTARI

  1. lena kaže:

    A na osnovu inicijative građana iz Mesne zajednice “Veliki Radanovac”, a po dogovoru sa Zavodom za javno zdravlje Subotica ekipe iz subotičkog Vodovoda tokom dana radile su na obezbeđivanju pijaće vode na u ulicama: Bratstva Jedinstva kod zabavišta, zatim Bratstva Jedinstva blizu ugla sa Vrtnom ulicom, na uglu Peščarine i Belog Goluba, kao I kod ugla Livadske i Rumenačke.

    Vodovod je u najkraćem roku obezbedio vodu za piće na ovim mestima, piše u saopštenju iz kancelarije za medije.

    Prema raspoloživim informacijama kompletna mikrobiološka analiza vode za piće će biti završena u ponedeljak kada će biti i izdati izveštaji Zavoda za javno zdravlje Subotica o ispitivanju.

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 5 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: