Neki novi Spartak

Još jedno uzbudljivo popodne na Spartaku. Domaći fudbaleri su bombardovali gol Donjeg Srema, tri puta pogađali „u drvo“ da bi posle puno drame Spartak ipak došao do pobede.

 

Novi trener i novo dokazivanje, kako to obično biva, bili su dodatni motivi subotičkim loptačima. Videlo se od početka da će to biti požrtvovana i dobra igra. U 15. minutu, Torbica tuče slobodan udarac sa 30 metara, golman je uspeo da  odbije loptu do spretnog Noskovića koji je uterao u gol.

slobodni udarac

noskovic

na ogradi

Nakon primljenog gola, Sremci su pokazali da mogu i bolje. Došli su do izjednačenja a potom i stvorili fantastičnu priliku za vođstvo ali je njihov napadač sa 5 metara sam, uspeo da pogodi Aleksića.

 

U drugom poluvremenu potpuna ofanziva Plavih golubova. Torbica iz slobodnjaka pogađa unutrašnji deo stative, lopta se šeta po crti ali ništa od svega. Ređaju se tečne akcije Plavih i posle jedne takve i idealnog centaršuta Farkaša, centarfor tuče glavom, golman Belić odbija do prečke, ona silazi na gol liniju, udara u stativu i izlati iz okvira. Živciranje se nastavlja jer se ređaju propuštene šanse, lopta još jenom udara u stativu ali u gol neće.

 

Kada se Torbica u 63.minutu našao sam pred protivničkim golmanom, izgledalo je da je u ofsajdu. Linijski sudija nije mahao i kapiten nije imao milosti 2 : 1 za Spartak.

blue marine

Donji Srem više nije mogao da se vrati. U egzibicionoj igri Subotičani su stvorili još nekoliko dobrih šansi a najbliže je bilo kada je Džugijev šut vrhovima prstiju golman skrenuo u korner.

 

Pomoć sa tribine skupljačima lopti

fk spartak 4

fk spartak 5

na terenu

torbicanapad

SPARTAK – Donji Srem 2:1

tabelaKOMENTARI

  1. roki kaže:

    Bravo, napokon dobra igra Spartaka. Juce je bilo uzivanje gledati fudbal. Steta sto je bilo malo publike. Sa ovom igrom Spartak moze da opstane u ligi. Ajmo plavi golubovi…

OSTAVITE KOMENTAR