Neki Subotičani kršili policijski čas

Prekršajnom sudu u Subotici, 16, 17, 18, 19. i 20. aprila, vođeni su postupci protiv 30 ljudi, zbog kršenja zabrane kretanja, propisane Uredbom o merama za vreme vanrednog stanja.

Učiniocima prekršaja su izrečene novčane kazne, potvrdio je v.d. predsednika Prekršajnog suda u Subotici Ljubo Simić.

(Kurir.rs/N.H.)KOMENTARI

 1. Pera kaže:

  Uredba je protivna više domaćih propisa uključujući Ustav ali evropskim i međunarodnim. To je diktatura komunizma, internacionalizma, Vladara sveta, u praksi. Kako živeti kao čovek? Što dalje!

 2. Alas kaže:

  Nisu mi jasni oni koji krše uredbe. Ne čine dobro ni sebi ni drugima. Naša varoš je mirna i žive divni ljudi, ali se uvek nadje neko ko odstupa od toga.

 3. Oki kaže:

  Dobra je jedna stvar u svemu ovome.
  Nikad se neće saznati koliko mrtvih baba i deda, prababa i pradeda, bi bilo, da nije bilo policijskog časa i vanrednog stanja.
  Ima i onih koji se ne raduju tome, naime ponadali se brzom nasleđivanju, ali avaj, av- av ih zajebao.
  Mogu reći, hvala mu na tome, što mi je majka ostala živa. Ni ne želim da saznam kako bih se osećao u onom drugačijem scenariju, i koga bih onda krivio.
  @ pero
  Pusti velike fraze i izraze, evo, ako je istina uskoro će sve proći, pa ga onda skidaj sa vlasti. Ali nemoj samo ovde da vičeš( pišeš) već i zaista izađi na izbore.

 4. Megatron kaže:

  Vi anti-Vucic smaraci ste postali gori od sns botova.

 5. Pera kaže:

  Oki, sve si promašio, pametnjakoviću.

 6. Ledenjak kaže:

  Hteli da pobegnu od svojih žena . Još ako sa taštom žive zajedno, čisto da poludiš .

 7. Sofronije kaže:

  A pripadnici vladajuće svite idu u 18:10 – šećkaju ulicom i smeju nam se u facu ! Neka gospodo – deće to na naplatu debelo !!!

 8. Manda kaže:

  @ Oki : A koliko siromašnih penzionera je umro za vreme nasilnog zatvaranja u svoje kuće TZV karantena…? I one su žrtve kineskog virusa…?
  Veliš da nas je AV-AV ( Vučić) zaje..o? Da o Kosovu ne zbori se već dugo. I baš ovih dana je donela odluku Parlamentarna skupština EU-da se Kosovo izdvoji iz energetskog sistema Srbije…i prikljući se energetskom sistemo EU preko Albanije.
  Dobro je AV iskoristio pandemiju: policijski čas, zatvaranje garađana u karantene , zabrana korišćenje parkova i sportskih terena itd. da na mala vrata prođe ono što nije htela da prođe godinama preko velika…
  I dok se ovo sve odvija građanima ne govori se šta se događa oko Kosova.Da li je ovo namerno i slučajno…?

 9. Oki kaže:

  @ manda
  Ajde matere ti koliko je umrlo (zatočenih) penzionera?
  Ups, pa tek sad sam shvatio da je i tebe vučić zajebao pa nećeš brzo naslediti ništa.
  Šta ćeš, moraš se strpiti.

 10. Vlada kaže:

  @Oki
  To si ti razmisljao o “nasledjivanju” pa pokusavas da natakaris drugome, niko to nije spomenuo osim tebe. I jos se zahvaljujes av-av-u jer te je spasao. Psiho!

 11. Oki kaže:

  @ vlada
  Ajde, opet pročitaj šta sam napisao, pa onda komentariši, ako si u stanju da shvatiš, proširenu rečenicu.
  Ja što sam imao da nasledim, nasledio sam. A i Bogu hvala i sam sam dosta toga stvorio i stekao. I baš iz tog mi razloga treba moja majka živa da bih joj penzionerske dane učinio lepšim i sretnijim. Da konačno ima dom koji može smatrati svojim.

 12. Milan kaže:

  Koji Vam je antraks ljudi! Odjednom ste postali pravnici (Pera) pa znate šta je ustav, zakon, statut, uredba.. Znate sve šta je najbolje, bolji ste od epidemiologa, igrate bolje tenis od Đokovića, bolji ste analitičari-statističari, a da Vam se šeta u prirodi(ali eto ne možete jer Vam je neko zabranio… Itd…) ne bi ste sedeli i ulazili u nepotrebne polemike preko društvenih mreža ali ajd… Pustite da političari vode državu, izađite glasajte kad su izbori, poštujte rezultate izbora, pustite doktore, stručnjake, vojsku, policiju i druge da rade svoj posao kako znaju i umeju. Prićiće i ovo, doći će nova pošast, uživajte u životu, budite kreativni…. AV je prolazan, doći će neko drugi i tako…. Sve najbolje!

OSTAVITE KOMENTAR