Nemanja Vidić ponovo u Spartaku

Nemanja Vidić se vratio u Spartak iz Subotice! Doduše, ne iz Intera da završi igračku karijeru, već je njegov dres iz vremena kada je nastupao za moskovski Spartak stigao u vitrine Gradskog stadiona da popuni kolekciju „golubova“.

Nemanja-Vidic-2

Naime, rečeno nam je u klubu, Spartak ima praksu da skuplja dresove svojih bivših igrača, a nabaviti Vidićev (koji je za Subotičane igrao u sezoni 2001/2002, na pozajmici iz Crvene zvezde) bio je prava zagonetka.
Sve do nedavno, kada je na mesto trenera došao Rus Andrej Černišov.

fk spartak

Bivši igrač i trener moskovskog Spartaka u razgledanju klupske kolekcije dresova primetio je da nedostaje Vidićev (koji je igrao za ruski klub u sezoni 2004/2005). Na pitanje zašto ga nema, dobio je odgovor da već dugo pokušavaju da ga nabave, ali nisu naišli na pozitivnu reakciju sa suprotne strane.

Usledio je poziv u Rusiju, a nedelju dana kasnije na adresu Gradskog stadiona u Subotici stigao je i dres.

U kolekciji su još Predrag Đorđević (Olimpijakos), Nikola Žigić (Rasing Santander), Ognjen Koroman (Krila Sovjetov), Vidak Bratić (Dinamo Moskva), Đorđe Despotović (Lokeren), Vojo Ubiparip (Leh Poznanj), Branimir Aleksić (Kaloni), Milan Jovanić (Visla Krakov), Nikola Milanković (Atirau)…

„Tek pre nešto više od godinu dana počeli smo da pravimo ovu kolekciju, tako da ima još mnogo da se radi da bi ona bila potpuna“, rekao nam je portparol Spartaka, Miško Jovović.

spartak moskva

MondoKOMENTARI

  1. bunjevac kaže:

    Bezveze naslov. A to sto je klub pred vratima druge lige, to neka. Samo izvestaji sa utakmica, i to malo kratki u poslednje vreme. Pokrenite neku internet galamu oko toga sta se radi u savezu. Kak’i Vidic, kak’i bakraci…

    SVI NA STADION U NEDELJU!

OSTAVITE KOMENTAR

69 + = 74

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: