Nenad Sekulić – novi načelnik policije u Subotici

Nenad Sekulić, novi je načelnik Policijske uprave u Subotici. Na čelo subotičke policije došao je sa mesta zamenika načelnika Regionalnog centra granične policije. Sekulić važi za izuzetnog profesionalca bez mrlje u karijeri, a čitav radni vek proveo je u policiji na različitim funkcijama.

Prethodni vršilac dužnosti načelnika Milorad Šušnić vraćen je u Novi Sad na mesto načelnika novosadske policije. Šušnić je pre dolaska u Suboticu u Novom Sadu bio šef grupe za razbojništva, iznude i otmice u kriminalističkoj policiji.

Promene na čelu subotičke policije započele su pre šest meseci kada je smenjen Borivoje Mucalj koji je bio načelnik policije punih 13 godina, što je najduži period u poslednjih 50 godina.

Njegov mandat pratio je niz afera, kao i veliki broj nerešenih slučajeva od ubistava do pljački i napada na Subotičane. Ipak, njegova smena usledila je nakon što je jula prošle godine u sačekuši ubijen Mirko Milićević Hajčar, zelenaš i čovek za koga se smatra da je trgovao drogom.

 

POLITIKAKOMENTARI

 1. Mirjana kaže:

  Tek ce te videti da ovo nema veze sa stvarnoscu.Lik jednostavno nema taj kapacitet,cist klimoglavac.

 2. bane kaže:

  Možda baš zato što je ‘klimoglavac’, ili je neka faca u nekoj od vladajućih partija…

 3. Anonimni kaže:

  Pravi covek na pravo mesto.nek ne komentarišu oni koji ga ne poznaju

 4. Megille kaže:

  Nema kadrova iz Subotice ? Mađara , Hrvata , Bunjevca i ostalih manjina …

 5. uzas kaže:

  a da, inace pogranicna policija je bas cuvena po postenju. Pa tamo je najveca lova…..Sve dok suboticani vode policiju, nema nam pomoci. Mora doci neko sa strane da nam uvede red. Sada ce opet ovi lokalni krimosi da pale i zare po Subotici

 6. Vladimir kaže:

  Bravo za članak, dašak slobodnog novinarstva.

 7. Pravdoljub.. kaže:

  Poznajući SEKULU iz vremena devedesetih kada je kao vođa smene ili sektora predvodio racije svuda po Subotici i po prigradskim naseljima i kada je onako “sitan” stajao na vrata bez da iko uđe ili iziđe, deleći pritom vaspitne svakom koji se mangupiro, čisto sumnjam da opet neće zavesti red. Prošao je čovek sve nivoe u policiji, tako da ga lično ja podržavam.

OSTAVITE KOMENTAR