Neočekivana rokada na klupi Subotičana

Jednom je već osetio kako to izgleda u Subotici, sada se istorija ponovila. I Vladimir Gaćinović je još jednom napustio ulogu šefa stručnog štaba Spartaka. Kako sam kaže za Sportski žurnal, sa klubom se rastaje na prijateljski način, ali..

“Došlo je do zasićenja. Posle razgovora sa Spartakovim rukovodstvom našli smo zajedničko rešenje i rastali se na najlepši način“, rekao je Gaćinović za Žurnal.

Umesto njega na klupi Spartaka u narednom periodu sedeće Vladimir Buač, bivši trener Vojvodine i ČSK-a. U Subotici je radio kao asistent.

Tako je počeo i Gaćinović, koji je prvi put došao kao pomoćnik Aleksandra Veselinovića u sezoni 2017/2018 kada je Spartak izborio i plasman u Ligu Evrope. Veselinović je potom otišao u Vojvodinu, Gaćinović preuzeo funkciju šefa struke, ali nije mogao da ponovi rezultat jer je klub rasprodao tu ekipu sa Đorđem Ivanovićem, Ognjenom Mudrinskim, Aleksandrom Radovanovićem…

Vratio se potom, ove sezone je Spartak opet zaigrao sjajno, ali zatim je prodao Nemanju Nikolića… Mora valjda tako u Srbiji.

mozzartsport.comKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 1 =