Neozbiljnost odbornika

Pojedini odbornici lokalnog parlamenta na 24. sednici su pokazali dozu neozbiljnosti. Na počtku je povređeno dostojanstvo Skupštine i poslovnik, jer kako je ukazao odbornik SVM-a, Endre Čuso imena na tabli se nisu poklapala sa brojem prisutnih. Tehnički problem je doveo do toga da su odbornici rad počeli sa sat vremena zakašnjena.
Nakon rasprave o Studiji unapređenja sistema javnog gradskog i prigradskog transporta putnika u Subotici ona je usvojena. Dokument predviđa kompletnu reformu javnog prevoza u gradu. Opozicija je imala primedbe, jer je dat samo opis stanja, a ne i moguća rešenja da se unapredi javni prevoz u gradu.
Savez Vojvođanskih Mađara nije glasao za dopunu plana postavljanja letnjih bašti i za zaštitu, uređenje i korišćenje poljoprivrednog zemljišta. Istakli su da kod obe tačke tekst nije dobro napisan i nisu se slagali sa iznetim podacima. Jene Maglai kod tačke koja se odnosila na usvajanje programa JP "Stadion" za ovu godinu rekao da su brojke "ispeglane".
Odborniku Miroslavu Evetoviću preostao je mandat i izabran je Grgo Tikvicku. Odbornici su imenovali i direktore za preduzeća “Dimničar”, Jelenu Zarić, Turističke organizacije Subotice Nebojšu Daraboša i Zavičajne galerije dr. Vinko Perčić” Spartak Dulića.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 6 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: