Nerešeno na Gradskom stadionu

Idealno vreme i otvorene kapije, privukle su danas na subotički stadion  3 500 gledalaca. I fudbaleri oba tima, bili su silno motivisani da se pokažu na travi.

 

 

Napadali su Spartakovi napadači u prvom delu, stvorili nekoliko dobrih prilika ali se pred njima isprečila jedna od najjačih odbrana u ligi. I odbrana subotičana važi za tvrdu a kada je golman Aleksić raspoložen, i nesavladivu. Kragujevčani su u drugom poluvremenu dva puta bili oči u oči sa njim ali lopta nije prošla kroz vrata.

 

U poslednjoj fazi utakmice, Plavi golubovi su stisli Crvene đavole, ugrozili ih sa nekoliko udaraca ali mreža je do kraja ostala netaknuta.

 

 

Subotička publika i  stotinjak gostujućih navijača, gledalo je uzbudljivu tekmu, prava šteta je što nije pao bar jedan gol, naravno u mrežu Radničkog.

 

SPARTAK – Radnički (kg)   0 : 0KOMENTARI

  1. Ja kaže:

    Pratio sam utakmicu na stadionu uživo. Posle 30 god. ponovo sam odlučio da izađem, a poveo sam i klinca, koji je po prviput bio na stadionu. Posle utakmice sam ga pitao kako mu se činilo? Odgovor je glasio: ” Mi na ulici, sa golovima od cigalja, lepše i bolje igramo”

  2. Pepinjo kaže:

    Svaka cast za  komentar 🙂 Sto je istina to je istina 🙂

OSTAVITE KOMENTAR