Nerešeno na Spartaku (VIDEO)

U borbi za što bolji plasman pred plej-of, danas u vanrednom kolu sastali su se u Subotici Spartak i Napredak.

Na ovom meču prvi su do vođstva stigli gostujuću fudbaleri i to preko Alekse Vukanovića u 29. minuutu a poravnanje Subotičanima i konačan rezultat doneo je sjajnim golom glavom Ognjen Mudrinski u 56. minutu.

Tako je nastavljena rasprodaja bodova na Gradskom stadionu a sve malobrojnija publika ostala željna golova i pobeda kojih odavno nema na domaćem terenu.

“Imali smo određenih kadrovskih problema na štoperskim pozicijama. Napredak je bio bolji u prvom, mi u drugom poluvremenu. Bilo je neke nervoze u ekipi, ali ne znam zašto. U drugom poluvremenu smo zaigrali bolje, stvarali šanse, ali mislim da je, kad se sve sabere i oduzme, ovo je najpravedniji ishod”, rekao je Černišov novinarima u Subotici.

Strateg kruševačkog Napretka Vuk Rašović je imao slične utiske.

“Očekivali smo agresivni Spartak. Prvo smo bili dominantni, a Spartak je tokom drugog poluvremena preuzeo inicijativu. Mi smo ranije propustili prilike da postignemo još neki gol, tako da je 1:1 najrealniji ishod”, rekao je Rašović.

Napredak nakon nekompletnog 25. kola zauzima petu poziciju na tabeli sa 37 osvojenih bodova, dok je Spartak sedmi sa tri boda manje.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR