Nestali Subotičanin pronađen mrtav

Nikola Mandarić (73), koji je porodica poslednji put videla 11. maja, pronađen je u nedelju mrtav u širem centru Subotice, nakon osam dana potrage.

Mandarić je od kuće otišao biciklom do apoteke, barem je tako rekao supruzi, međutim, nije se više vratio kući.

U policiji za “Blic” potvrđuju pronalazak beživotnog tela i da je u pitanju čovek za kojim su tragali od 12. maja kada je Nikolin sin prijavio nestanak.

– Telo je poslato na obdukciju. Još nije izdata umrlica, ali to treba da kažu u bolnici zašto je tako. Mi možemo jedino reći da je pronađen bez znakova života – kažu u policiji za “Blic”. Kako nezvanično saznajemo telo je pronađeno u delu ulice u kojoj se nalazi rupa nalik na kanal koja je bila puna vode i telo je izvučeno uz asistenciju vatrogasaca.

Ni porodica nije upoznata sa detaljima smrti i u iščekivanju je rezultata obdukcije, a telo je u toku današnjeg dana vraćeno iz Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu u Suboticu.

– Ništa ne znamo, samo nam je rečeno da će telo biti poslato na obdukciju. Čekamo šta će nam reći. Ne bih voleo ništa pogrešno da pretpostavim, videćemo šta se dogodilo kada nam to zvanično saopšte. Bicikl je bio kod njega, a za ostalo ništa ne znam – kaže Miroslav, Nikolin sin.

Iako se porodica nadala da je živ jer su do sina stigle informacije da je viđen u obližnjem selu kako stopira prema Bačkoj Topoli, nažalost, još uvek nije jasno šta se zapravo dogodilo.

 

BLICKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR