Nestao Tavankućanin

Kako saznajemo, u Tavankutu je 4. oktobra vladalo opsadno stanje. Naime, veliki broj policajaca slio se u Tavankut zbog potrage za nestalim Mujanović Safetom zvanim Sajo. Uzornim sportskim radnikom i trenerom.

Po rečima Seada Mujanovića sina nestalog Safeta, isti je viđen dvadest osmog septembra zadnji put na sezonskom poslu u blizini stana u kom je živeo u krugu bivšeg pogona „SUBOTIČANKE“.

„Oca mi niko nije video nekoliko dana. Uputio sam se trećeg oktobra da bih posetio njega i moju  baku sa kojom je živeo. Nisam mogao ući te sam pozvao policiju, kada smo ušli zatekli smo bakino beživotno telo. Oca mi nije bilo, niti njegovog bicikla. Policija je pretraživala teren, ali bezuspešno. Potraga se vrši i dalje“ – saopštio je sin nestalog Mujanovića, Sead Mujanović.

Sead moli sve koji primete ili saznaju nešto da ga obaveste na broj telefona-069-272-1983 ili da pozovu policiju na broj 192.KOMENTARI

  1. Stevan DREN MLINAREC kaže:

    MALO JE PODATAKA ZA BILO KAKAV KONKRETAN OZBILJAN KOMENTAR – STIM VISE STO SAM I SAM U AGONIJI NEKE MITERIOZNE SITUACIJE KOJA SE PO MOM MISLJENJU MOGLA IZBECI DA SU ZA TO KOMPETENTNI NA VREME RAZMISLJALI !!! PREMA NAVEDENIM POATCIMA NADJENIM BEZZIVOTNIM TELOM STARICE I NESTANKOM TRAZENE OSOBE U PREDMETU JE INDIKATIVAN KRIMINAL A ZA TO JE NADLEZNA KRIMINALISTIČKA POLICIJA U SUBOTICI DA UTVRDI DA LI JE ILI NIJE U PREDMETU KRIMINAL U PITANJU ?!?!?! …?!?!?!

  2. Siniša kaže:

    Da pojasnim o čemu se ovde radi mi tražimo Safeta Mujanovića, koji se vodi kao nestao, da nebi bilo suvišnih i nepotrebnih komentara, tj da bi što pre došli do bilo kakvih informacija o nestalom, baka (Njegova majka) umrla je prirodnom smrću(radjena je obdukcija) kako se kasnije saznalo u njegovom odsustvu tj. Posle njegovog nestanka

  3. Pravdoljub kaže:

    Podržavam stav korisnika SINIŠA. Zna se da je majka nestaloga Mujanovića preminula prirodnom smrću.

OSTAVITE KOMENTAR