Newbalance sportski centar

Ako neko isčekuje završetak ulice 51.divizije, to su momci iz „Newbalance doo“ koji uveliko rade na izgradnji novog sportskog centra u Subotici. Naime, radi se o sportskom centru pomenute firme, koji će se naći na Makovoj Sedmici u ulici Isidore Sekulić 16.

 

Slika

 

Na placu površine 4 hektara, trenutno je u izgradnji objekat u okviru kojeg će se pored kancelarija firme naći i četiri svlačionice (dve muške i dve ženske), cafe za korisnike centra i fitnes sala. Površina objekta će biti 330 kvadrata, dok će fitnes sala imati 100 kvadrata. Pored fitnesa, u sali će se pokrenuti škola sporta za razvoj motoričkih sposobnosti dece od 3 do 8 godina uzrasta.

 

Slika

 

Do septembra kada je najavljeno otvaranje ovog centra, pored objekta i sadržaja unutar njega, buduće korisnike očekuje i jedan od dva predviđena fudbalska terena. Jedan od terena će tokom oktobra i novembra biti zatvoren kako bi se omogućila njegova upotreba tokom zimskog perioda. Fudbalski tereni će biti pod reflektorima dok će podlogu činiti veštačka trava, koja će biti naručena ovih dana.

 

Slika

 

Trenutno se na gradilištu vrši podizanje objekta. Radnici „Expres servisa“ nakon izlivanja temelja uveliko zidaju objekat, čiju ćete izgradnju moći da pratite na ovom portalu.

 

Trenutni izgled
Slika

 

Slika

 

SlikaKOMENTARI

  1. Sasho kaže:

    Ne znam da li je kucni broj 8, jer je bivsi azohemov pogon na adresi Isidore Sekulic 10. Ukoliko neko ne zna gde se ovaj objekat nalazi za lakse snalazenje moze biti pomenuti valjda bivsi pogon azohema na makovoj, ili auto servis limar disic koji se nalazi preko puta novog objekta.

  2. djomla kaže:

    Moja greska, broj je 16.

  3. uros kaže:

    odlicno, konacno i jedan takav objekat u Subotici, ovaj grad to zazluzuje! bravo momci samo napred!

OSTAVITE KOMENTAR

58 + = 68

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: