Nezaposlenost dobra za liniju

Preko 50 odsto zaposlenih u Srbiji se zbog nezdrave ishrane ugojilo i više od deset kilograma od kada su počeli da rade, rezultat je danas objavljenog istraživanja sajta poslovi.infostud.com.

 

Većina zaposlenih doručkuje u pekarama, a preko 20 odsto zaposlenih i doručak i ručak kupuje u lokalima brze hrane.

 

“Prema poslednjem istraživanju tog sajta, u kojem je učestvovalo oko 2.500 zaposlenih, čak polovina njih potvrdila je da se, od kada su počeli da rade, ugojila minimum pet kilograma, a često i više. Razlog je nezdrava ishrana i nedostatak vremena za planiranje nedeljnog jelovnika i pripremu hrane”, navodi se u saopštenju Infostuda.

 

Kako se dodaje, kuvani obrok od kuće nosi tek svaki šesti učesnik istraživanja, a svaki deseti ima obezbeđen ručak na poslu, te se oni najčešće trude da doručkuju kod kuće.KOMENTARI

  1. Palićanin kaže:

    Naslov je veoma patetičan….

  2. Double P kaže:

    Sad se osecam grozno. Svo vreme sam pljuvao po nasim politicarima sto su upropastili zemlju i sto je ogromna nezaposlenost, a oni su zapravo zeleli dobro nama, da zdravo zivimo. 

    Ovim putem se zahvaljujem Milosevicu, Nikolicu, Tadicu, Dinkicu, Velji Ilicu i mnogima drugima, sto brinu o mom vitkom izgledu.  

OSTAVITE KOMENTAR