Nikola Simović novi predsednik FK Spartak

Pošto se sa mesta predsednika kluba povukao dosadašnji prvi čovek Dragan Simović, a na njegovo mesto, jednoglasnom odlukom, izabran je Nikola Simović.

Nikola Simović novi predsednik FK Spartak Foto:Dnevnik.rs

 

Posle, kako je ocenjeno, uspešne sezone, juče je održana redovna sednica Skupštine fudbalskog kluba Spartak iz Subotice. Ona je imala i karakter izborne, pošto se sa mesta predsednika kluba povukao dosadašnji prvi čovek Dragan Simović, a na njegovo mesto, jednoglasnom odlukom prisutnih, izabran je Nikola Simović.

Sednici Skupštine prisustvovalo je 26 od ukupno 35 članova, a među gostima bili su i Miodrag Cvijić, generalni sekretar VSF,  Goran Marinković generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, kao i Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za omladinu i sport.

– Zahvalan sam članovima Skupštine na ukazanom poverenju i svestan sam da se ispred mene i novih članova Upravnog odbora nalazi velika odgovornost – istakao je novi predsednik Nikola Simović. – Modernija infrastruktura koja se već radi na Gradskom stadionu omogučiće još bolji rad našom omladinskoj školi, koja će nam biti u fokusu. Svesni smo da samo ulaganjem u mlade fudbalere, kasnije i njihovom predajom klubovi u Srbiji mogu da opstanu i nastojaćemo da od tog cilja ne odstupimo.

Članovi Skupštine aklamacijom, su izabrali Dragana Simovića za počasnog predsednika kluba.

– Iza nas je ostalo puno i lepih i teških trenutaka – naglasio je Dragan Simović. – Bilo je na tom putu puno i suza i osmeha, ali smo od Spartaka napravili klub koji zna šta hoće i izuzetnu stabilnu celinu. Posle 10 godina kontinuiranog statusa Superligaša, srećan sam što novim ljudima ostavljam Spartak u odličnom stanju, praktično kao dobro uhodanu firmu. Želim da se zahvalim svim svojim saradnicima, kao i gradu Subotici, a posebno sam ponosan na naša dva izlaska na evropsku scenu, omladinsku školu, kao i činjenicu da fudbaleri iz Subotice igradu od nekih najboljih klubova. Obećavam da ću ostati uvek uz Spartak.

 

DnevnikKOMENTARI

 1. Subotica moj grad kaže:

  Privatizacija na mala vrata,s kolena na koleno.

 2. ffilozoff kaže:

  Ja volim SPARTAK SUBOTICE,ali ovo je slaba sezona,sa slabim i neshvatljivim rezultatima!! Mogli ste napisati KO su clanovi skupstine kluba-to je veeeoma bitna stvar !!! I kolko ima bivsih igraca i navijaca u skupstini kluba???

 3. Miki kaže:

  Može neko da razvije porodično stablo? Ko je tu kome šta? Nemanja Nikola Dragan Simović?

 4. Sale kaže:

  Namestio je i previse utakmica ove sezone i odlucio da se povuce sa lagano zaradjenim parama…

 5. HPTN kaže:

  Povratak u feudalizam.

 6. dzoni kaže:

  Miki@- ovaj iz opštine im nije ništa. Ova druga dvojica su otac i sin.

 7. Agent Banking kaže:

  Šta biti kad se pokrenu mehanizmi naplate dugova? Razni poverioci ne opraštaju ni ovde ni u Montenegru.Working in process……….

 8. Istina... kaže:

  Kada raz*ebeš zameniš ljude i nastaviš da raz*ebavaš do sledeće zamene. Sve dok ne raz*ebeš do kraja. Onda pređeš na nešto drugo, da to raz*ebavaš. Do kraja. I tako decenijama.

 9. zozon kaže:

  Subotica moj grad
  Gospodine vi ste totalno neinformisani Spartak Ždrepčeva krv je odavno privatni klub i to od momenta fuzije sa Horgoš Zlatibor vodom kada je Spartak pušten niz vodu. Ovaj Spartak nema nikakve veze sa pravim Spartakom. Tom fuzijom su izbegnuta dužničke obaveze isto onako kako su to uradili kk CZ i FMP. Kod nas je eto i to moguće.

 10. I.S. kaže:

  @Dzoni,
  Taj iz opštine im kao rođak nije ništa ali im je više nego sjajan poslovni partner…

 11. pista kaže:

  A lici malo na tatu, ha? Ljubi ga majka…

OSTAVITE KOMENTAR