Ništa od rušenja skeleta u centru

Kako GradSubotica nezvanično saznaje, Privredni sud u Subotici odbio je odluku Skupštine grada Subotice o sudskom poravnanju kojim bi se konačno stekli uslovi za rušenje skeleta u centru grada pored Otvorenog Univerziteta.

Slika

Da podsetimo, skupština grade je ove godine donela odluku kojom ovlašćuje gradonačelnika da potpiše predlog Sudskog poravnanja nakon pregovora koje su Jasmin Šečić i Marija Ušumović Davčik vodili sa firmom Holtek gradnja, vlasnikom parcele da odustane od astronomskog odštetnog zahteva prema gradu u visini od 4 miliona eura, zbog spora nastalog u ranijem periodu.
Nakon što su ovi pregovori uspešno okončani i nakon što je Skupština usvojila odluku o rušenju skeleta, činilo se da više nema prepreka da se to desi.

Razlog zbog koga je sudija Anišić donela ovakvu odluku još uvek nije poznat kao što nije poznato i da li se grad žalio na ovakvu odluku sudije.KOMENTARI

 1. Lansky kaže:

  To mesto je ukleto i to ne može da se sruši dok se ne ukloni KLETVA.
  Početkom sedamdesetih jedan čovek je uzeo lovačku pušku i municiju u obližnjoj prodavnici SPORT, došao do KOSTURA i tu zatekao momka i devojku koji su se sklonili od kiše i ljubili se. Iz čista mira je pucao u nju a zatim i u momka. Posle toga je nestao ali je uhvaćen za par godina u drugom delu Jugoslavije.
  Gledaćemo mi još dugo taj skelet.

 2. djomla kaže:

  Pa nista ostaje nam da zovemo belog maga ili neku babu iz sela da nam kolektivno gata i gleda u pasulj, posto nam nema pomoci.

 3. Markes kaže:

  Ne zna se razlog? Ili znate a ne zelite da je objavite… Lepo recite koji je od nesposobnih funkcionera ovog puta zeznuo stvar. Gradonacelnik? On je bio ovlascen o strane skupstine.

 4. djomla kaže:

  A pa necemo se sada napadati da li znamo ili ne znamo i zasto nismo preneli ako znamo. :)

 5. coyote kaže:

  Ovo je uzas… Nemam reci. :angry:

 6. Agent kaže:

  Nisu dovoljno "podmazali" pero, pa nije moglo da se potpise. Eto sta se desilo, uvek neko mora da se ugradi.

OSTAVITE KOMENTAR

12 + = 15

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: