Nižu se uspesi klizača

U Beogradu je održano 6. međunarodno takmičenje u umetničkom klizanju „ 6 th Europa Cup Skate Helena 2013 „ Beograd koje se nalazi u kalendaru Svetske klizačke federacije i svrstava se u ISU evropski kriterijum. Učestvovalo je 220 takmičara iz 18 zemalja. Beogradska publika mogla je da vidi najbolje mlade klizače iz Jermenije, Austrije, Rusije, Mađarske, Bugarske, Slovenije, Hrvatske, Italije, Nemačke, Holandije, Belgije, Slovačke, Kazahstana, Malezije, Turske, Bosne i Hercegovine, Moldavije i Srbije.
Iz Subotičkog „Spartaka“ takmičile su se tri takmičarke u kategoriji 2003. godište i jedna takmičarka u kategoriji 2002. godište.

 

Prvog dana takmičenja nastupile su i klizačice Spartaka u kategoriji „Cubs Girls 2003“ i u jakoj konkurenciji od ukupno 30 takmičarki postigle sledeće rezultate:
15. mesto : MILA ŠKORIĆ
23.mesto : TEODORA DER
25.mesto : ANITA KOVAČ

 

Drugog dana takmičenja nastupila je i Leona Rogić, klizačica Spartaka u kategoriji „Basic Novice A (Springs) Girls 2002“ i u jakoj konkurenciji od ukupno 27 takmičarki postigla sledeći rezultat:

 

11. mesto : LEONA ROGIĆ

 

U subotu 26.januara održano je međunarodno takmičenje iz umetničkog klizanja „Napfeny Cup 2013“ u Segedinu. Među brojnim učesnicima iz Mađarske, našli su se i klizači subotičkog „Spartaka“ i novosadske „Vojvodine“. Naša mala ekspedicija se, iz tri kategorije u kojima je nastupila, vratila sa najsjanijim odličjima i ukupno 5 medalja.

 

U kategoriji CUBS 2002. Leona Rogić je zauzela 1.mesto, dok je druga bila Isidora Kulić.

 

U Kategoriji klizačica CUBS 2003. naša takmičarka Mila Škorić je zauzela treće mesto, peta je bila Teodora Der, šesta je bila Anita Kovač.

 

U kategoriji mladih klizača CUBS 2004. Stefan Rogić je zauzeo prvo mesto.

 

Ovom prilikom Uprava kluba čestita svim takmičarima, trenerima Ines Bem i Maši Stantić i roditeljima na ovom velikom uspehu.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR