Noćili na Korzou

Pre nego što je otvorena filijala Uprave za trezor na subotičkom Korzou, stvorila se jutros gužva, a neki su još sinoć zauzeli poziciju i na improvizovanim ležajevima proveli noć . Reč je o zemljoradnicima koji su želeli da među prvima podnesu zahtev za sredstva za podsticaj.

 

uprava za trezor

Jutros u 6,30 časova

uprava za trezor subotica

Prema ranije donetom i važećem Pravilniku o načinu ostvarivanja prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji, poljoprivredni proizvođači su u obavezi da prve zahteve za ostvarivanje prava na podsticaje u biljnoj proizvodnji (6.000 dinara po hektaru, „bez računa“) dostave Upravi  za trezor u periodu od 1. maja do 30. juna 2014. godine.

 

Kako bi ostvarili pravo na podsticaje u iznosu od 6.000 dinara po hektaru (do 100 hektara), poljoprivrednici treba da popune dva istovetna zahteva sa podacima koje su uneli u prijavu o produžetku registracije gazdinstva. Uprava za agrarna plaćanja i Uprava za trezor su svim registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima dostavili detaljno uputstvo o registraciji gde su navedene i šifre za proizvodnju koje su poljoprivrednici obavezni da upišu u zahtev za ostvarivanje prava na pomenute podsticaje.

 

 KOMENTARI

 1. Atila kaže:

  Lakom svet.A imaju 2 meseca na raspolaganju.Odvratno.Kad se nešto deli prorade animalni porivi.

 2. amacak kaže:

   

  Atila:

  Lakom svet.A imaju 2 meseca na raspolaganju.Odvratno.Kad se nešto deli prorade animalni porivi.

   

   

   ko prvi preda zahtev prvi dobije pare. prošle godine dešavalo se da su oni koji su predali treći dan dobili pare dva meseseca posle oni koji su predali drugog. oni koji su predali pri kraju roka dobili su pare ove godine.

  možda bi mogao i ti da suzbiješ animalni priv da komentarišeš nešto o čemu pojma o pojmu nemaš.

 3. Atila kaže:

  Poznate paorske osobine:lakomost,škrtost,tvrdičluk…pojeli bi gov.no ispod sebe.Što im bolje ide više kukaju.Nek se solidarizuju s radničkom klasom.

OSTAVITE KOMENTAR