Norma u finišu

Trka sa vremenom traje. Rok je 1. jun a radovi se privode kraju. Ostalo je da se završe unutrašnji radovi u hali ali i radovi oko hale. Sa jedne strane se gletuje, postavljaju električne instalacije i spuštaju plafoni a sa druge strane se asfaltira i uređuje okolina. Promene su toliko česte, da se praktično svakog trećeg dana može slikati gradilište.

Trka sa predviđenim rokovima, nije česta situacija u Subotici. Tačnije, malo kog briga za datum koji se napiše na tabli pre početka radova, pa je ova situacija pravo osveženje, bar kada je vreme u pitanju. Ipak, procene su da će se kasniti sa završetkom, ali se to svakako neće meriti u mesecima, godinama ili pak decenijama, već u danima, što u svakom slučaju ne kvari sreću.

Evo kako to izgleda…
Slika

Hala čeka na početak montiranja opreme…
Slika

Slika

Na spratu će se naći kancelarijski deo sa prostorijama za radnike i toaleti.
Slika

Slika

Deo namenjen za zelenilo
Slika

Pripremni radovi na asfaltiranju, koje sprovodi Vojput.
Slika

Slika

Uz put, biće asfaltirana i staza
Slika

Asfaltiranje
Slika

Slika

Problemi sa banderama koje se nalaze na trasi budućeg puta.
Slika

Rekorder po visini, subotički jarbol (mast) u pozadini
SlikaKOMENTARI

 1. che kaže:

  jeeee koji napredak….. neverovatno kojom brzinom se razvija privreda u ovoj drzavi a tek u Subotici. Gde ce na m biti kraj ?!?

 2. ja kaže:

  a sta je ovo, gde je ovo?

 3. djomla kaže:
  ja napisao:a sta je ovo, gde je ovo?

  Norma grupa u Malom Bajmoku

 4. Filip kaže:
  che napisao:jeeee koji napredak….. neverovatno kojom brzinom se razvija privreda u ovoj drzavi a tek u Subotici. Gde ce na m biti kraj ?!?

  Naspram renoviranja zgrada mesnih zajednica i otvaranja apoteka, ova vest je svemirski brod. Ako hoces da budes kritican, budi ali na pravom mestu.

OSTAVITE KOMENTAR

71 + = 75